WOW! 'Årgang 0'-stjerne er blevet gift

Det var en meget spontan idé, at parret valgte at blive gift på netop den dag. Men da de fik øje på datoen, kunne de ikke lade være.

Kærligheden blomstrer hos Stephanie Siguenza og hendes partner Jeff, som netop er blevet gift.

Artiklen fortsættes under videoen med Frederik Haun, der fortæller om forlovelsen med Morten Kjeldgaard...

LÆS OGSÅ: SÅ CUTE: ‘Bagedyst’-stjerne deler særlig video med datteren

- 2.2.2022. Os to resten af vores liv, skriver stjernen fra 'Årgang 0' i et opslag på Instagram, hvor hun deler en række billeder fra den store dag.

Det var altså den 2. februar, at parret gav hinanden et løfte om at holde sammen resten af livet i medgang og modgang, og det gør det, efter de har været forlovet siden den 30. oktober 2020, hvor Jeff gik på knæ.

- Vi var på rådhuset klokken 10 om formiddagen, og derefter hjemme hos os til en gang tapas. Det var bare den allernærmeste familie, jeg tror, vi var lige omkring 20, fortæller Stephanie, der sammen med sin mand bor hos sin svigerfamilie i Slagelse.

Hendes far var ikke med til festen, men både hendes mor, mors kæreste og alle søskende samt Jeffs familie var med.

LÆS OGSÅ: Umulig scene på ‘Badehotellet’: Vi måtte spille den om igen og igen

- Vi vil gerne på et andet tidspunkt holde en stor fest, når corona er mere nede, smittetallet er meget højt lige nu. Jeff siger næste år, så jeg må jo holde ham op på det, lyder det fra den tidligere 'Årgang 0'-deltager.

Derfor blev det den dato

Det nygifte par har ikke planer om en decideret bryllupsrejse, men som så mange andre, så hungre de også lidt efter at komme ud og rejse i en ikke så fjern fremtid.

Jeff og Stephanie valgte dagen cirka en uge inde i 2022, og der har altså ikke været meget tid til forberedelse af bryllupsdagen. Det hele foregik meget spontant, da de fik øje på datoen.

LÆS OGSÅ: Forelskede Bendtner: I byen med kæresten

- Simpelthen fordi den hedder 02.02.2022. Det er en pæn dato og nogle pæne lige tal, siger Stephanie.

Jeff og Stephanie blev kærester i december 2017, hvor de gik i klasse sammen, og de var faktisk også kærester i folkeskolen, da de gik i syvende klasse.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinder blev overvåget efter troskabstesten