Teitur og Jonass er klar på fest til Reality Awards (Foto: Janus Nielsen)
Teitur og Jonass er klar på fest til Reality Awards (Foto: Janus Nielsen)

WHAT! 'Paradise'-hunk har skiftet navn

Jonass fra 'Paradise Hotel' havde et helt andet navn som barn.

23-årige Jonass Jannec Jensen blev landskendt, da han deltog i sidste års udgave af 'Paradise Hotel'. Her gjorde han sig bemærket med sin sixpack, sit lækre hår og gode humør - og de fleste har også opdaget det ekstra s i Haslev-fyrens navn.

LÆS OGSÅ: Kom med Jonass og Teitur bagom Reality Awards

Og det viser sig, at der faktisk gemmer sig en interessant historie bag paradisoens navn, afslører han overfor Realityportalen.

- Jeg blev oprindeligt døbt Ricki. Det navn havde jeg til jeg var 5-6 år, fortæller Jonass, som har svært ved at forestille sig at skulle hedde sit gamle navn i dag.

Jeg kan ikke huske, da jeg hed Ricki, men har kun set det på gamle familiebånd, så det sgu lidt svært at forstille sig. Men jeg synes uden tvivl, Jonass passer bedre, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Realitybabe skifter navn for at få job

Numerologi

Paradisoen forklarer, at hans far havde været til foredrag om numerologi, som inspirerede ham til at undersøge sønnens navn.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Numerologien beskæftiger sig med de skjulte energier og vibrationer i bogstaver, som bliver kombineret med ens fødselsdato. Der opereres med forskellige lag inden for numerologien, og formålet er at skabe harmoni og balance inden i ved at sammensætte det rette navn.

- Som de fleste andre forældre ville mine mig det bedste, og ifølge numerologen var der nogle negative værdier forbundet med mit gamle navn. Så jeg fik faktisk selv lov til at vælge mit navn, og min bedstekammerat på daværende tidspunkt hed Jonas, så det ville jeg selvfølgelig også hedde.

Jonass tilføjer, at det ekstra s i hans navn skulle være forbundet med noget positivt.

LÆS OGSÅ: Teitur og ‘Paradise’-babe uenige: Sådan sluttede forholdet