Vild millionløn: Så meget får ung mor for at deltage i 'Ex on the Beach'

Den unge mor er med i den kommende sæson, og det får hun en dagsløn på 175.000 kroner for.

Når den anden sæson af den amerikanske udgave af 'Ex on the Beach' løber over skærmen i næste måned, får tv-seerne et gensyn med den fyrede 'Teen Mom OG'-stjerne Farrah Abraham. Sammen med ekskæresten Simon Saran har hun sagt ja til at medvirke i MTV-serien, og det er ikke svært at forstå, når man ser hendes løn.

Kilder tæt på forhandlingerne afslører over for The Blast, at den unge mors nye manager, David Weintraub, har fået forhandlet sig frem til en løn på $300.000 - omkring 1.962.000 kroner - for hendes deltagelse i realityserien.

Det må siges at være en ganske pæn betaling, der bestemt ikke bliver dårligere af, at Farrah Abraham blot var med i optagelserne i 11 dage. Dermed kunne hun altså hver dag stikke 175.000 kroner i lommen for at bo under samme tag som ekskæresten og en række andre realityfolk, og selv om hendes forhold til Simon Saran ikke er det bedste, så kunne hun altså trøste sig med de mange penge.

LÆS OGSÅ: Her er grunden: ‘Paradise Hotel’ bandlyst i ‘Ex on the beach’

SE KLIPPET: Her bliver Farrah fyret fra ‘Teen Mom’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvor vildt det går til i den danske udgave af programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Farrah tvinger filmholdet til at leje toiletter

LÆS OGSÅ: Officielt: Ung far opgiver sin datter

Fyret, men …

Farrah Abraham blev sidste år ellers fyret fra ‘Teen Mom OG’, fordi hun igen begyndte at lave porno og generelt var umulig at arbejde sammen med. Det fik den unge mor til at sagsøge Viacom, der er netværket bag blandt andet MTV, som viser både ‘Teen Mom’ og ‘Ex on the Beach’ i USA. Men hun er åbenbart ikke mere uvenner med netværket, end at hun altså kan medvirke i et af de andre programmer på samme kanal.

Det er ikke første gang, at Farrah Abraham medvirker i et program med ekskærester. Tidligere har hun været en del af ‘Couples Therapy’, men her nægtede Simon Saran at filme med hende. Derfor medvirkede hun med DJ’en Brian Dawe. De to kom aldrig på skærmen sammen, men det viste sig også, at de to aldrig har været kærester. Det indrømmede Brian Dawe efterfølgende over for Starcasm, og han gav mediet beviser i form af beskeder mellem dem to.

Det trick behøver den unge mor dog ikke bruge i denne omgang, for Simon Saran takkede altså ja til deltage. Det vides dog ikke, hvor meget han kan stikke i lommen for deltagelsen. Sæsonen har premiere i USA i næste måned.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerner anklaget for børnemishandling: Nu er sagen afgjort