'Vild med dans'-Asta skal i isolation juleaften

Corona gør, at 'Vild med dans'-babens juleaften på ingen måde bliver, som den plejer. Faktisk skal hun i isolation alle juledagene.

Der er i den grad drysset jul udover lørdagens 'Vild med dans', hvor Asta Björk og Mille Funk er mødt op for at heppe på deres favoritpar.

'Vild med dans'-veninderne selv har allerede styr på juleplanerne, og især Asta kan mærke, hvordan corona har sat sit præg på traditionerne.

- Jeg skal til Island. Jeg har i hvert fald bestilt billetter. Men man skal i isolation i fem dage, når man kommer. Så jeg holder jul i isolation med min mor, fortæller Astja Björk.

LÆS OGSÅ: Dette par forlader konkurrencen i ‘Vild med dans’

Hendes kæreste Jonass skal holde jul med sin familie i Danmark.

- Jeg har ikke noget familie her, så det ville være lidt trist at holde alene. Men min mor arbejder hjemme og vil gerne gå i isolation med mig, min søster og stedfar, fortæller Asta.

Når hun kommer tilbage til Danmark, skal hun ikke i isolation igen, men hun skal selvfølgelig testes.

Mille og Mathias fejrer også julen hver for sig.

- Jeg skal bare holde jul, som jeg plejer med min familie. Jeg holder ikke jul med Mathias, han tager altid til Jylland, men jeg plejer at tage op til ham i juledagene. Nu må vi lige se, i forhold til situationen, om jeg kan gøre det i år. Men det ville være super dejligt at holde juleferie i det jyske.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’?

Veninderne mødte op sammen på den røde løber. (Foto: Henrik R Petersen.)
Veninderne mødte op sammen på den røde løber. (Foto: Henrik R Petersen.)

Dem hepper vi på

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, hvem 'Vild med dans'-veninderne hepper på i aften og resten af sæsonen.

- Jeg håber alt muligt godt for dem alle sammen, men Jenna er min bedste veninde, det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke håbede sindssygt meget, at hun vinder. Morten er også min helt vildt gode ven, men Morten har været i den finale før. Så jeg håber virkelig, at Jenna kommer i finalen. Det under jeg hende big time, siger Mille Funk.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Han har skuffet mest i ‘Vild med dans’

Hun tilføjer:

- Nu er hun så tæt på. Jeg tænker, de godt kan få lov til at få den finale. Jeg krydser fingre.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112