Leah Messer og Jeremy Calvert tilbage i 2011. (Foto: All Over)
Leah Messer og Jeremy Calvert tilbage i 2011. (Foto: All Over)

Ung mor bryder sammen: Fik skilsmissepapirer, mens hun handlede

Leah Messer og Jeremy Calverts forhold nåede et nyt lavpunkt i denne sæson af 'Teen Mom'.

Forholdet mellem 'Teen Mom'-stjernen Leah Messer og Jeremy Calvert gik endegyldigt i stykker tidligere på sommeren, da parret blev skilt, efter den unge mor igen var utro.

Tv-holdet bag 'Teen Mom' - den amerikanske version af 'De unge mødre' - har fulgt parrets problemer. For nyligt kunne tv-seerne opleve, hvordan Leah Messer modtog skilsmissepapirerne, men hun var ude at handle.

- Jeremy har truet med at forlade mig i et stykke tid nu, men i dag fik jeg officielt skilsmissepapirerne. Jeg er så ked af det, men jeg forsøger at holde sammen på mig selv for pigernes skyld, siger Leah i en teaser fra programmet.

Men da hun ringer til en veninde for at fortælle hende nyheden, bryder hun helt sammen, hvilket du kan se i videoen under artiklen.

Det er anden gang, at den 22-årige 'Teen Mom'-stjerne bliver skilt. Begge gange har årsagen været, at hun har været utro med hendes eks-kæreste Robbie Kidd.

LÆS OGSÅ: 22-årig ‘Teen mom’-stjerne skilt for anden gang

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne springer ud som sanger

LÆS OGSÅ: Klar til bryllup: ‘Teen Mom’-far løsladt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.