UHH: Christopher afslører ny scoring

Lige som man ikke troede, at Christopher kunne lave en mere ambitiøs scoring end hustruen Cecilie Haugaard, så afslører han, at han har scoret sig et nyt job.

Det bliver et brag af en fest, når TV 2 d. 29. april afholder Zulu Awards for 14. gang, denne gang bliver det nemlig med musikeren Christopher ved roret, det afslører han på sin Instagram-profil, hvor han jubler over at have scoret jobbet.

- Det her bliver en af de vilde!! Jeg skal være vært til Zulu Awards 2021. Jeg glæder mig ustyrligt meget, og jeg tør godt love, at det bliver et brag af en fest i KB Hallen, skriver han.

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts

Dermed træder han i fodsporene på Dar Salim, som var vært på showet sidste år. Tidligere har andre store navne som blandt andet Pilou Asbæk og Ruben Søltoft været værter på programmet, og det giver den garvede musiker sommerfugle i maven, at han for første gang skal stå alene i spidsen for et program, afslører han overfor TV 2. Men at det netop er Zulu Awards, han har sagt ja til, er ikke tilfældigt.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

- Det fantastiske ved 'ZULU Awards' er jo, at det er folket, der bestemmer. Det er netop dem, vi som artister sætter kæmpestor pris på. Det er folket, der giver vores værker betydning, og derfor er ZULU Awards en fest for os alle, siger Christopher til TV 2 og fortsætter:

- Vi skal gense og hylde en masse fantastiske artister i alverdens genrer, og her fra min nye farboble-tilværelse tør jeg godt sige, at den skal have fuld gas i KB Hallen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christopher (@christophermusiccom)