Tv-vært trives: Fedt at blive ældre

Selvom tv-værten, Sofie Østergaard, bliver ældre, har hun ikke noget at klage over i sit liv.

Den succes, Sofie Østergaard nyder som tv-vært, iværksætter og forfatter, kan hun takke sin mavefornemmelse for. Den har været hendes kompas, siden hun droppede ud af 3.g og tog første skridt på den vej, der over en karriere som danser og selvstændig, har sendt hende til tops som en af Danmarks mest populære tv-værter.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Irina Olsen tager stilling til krigen i Ukraine til gallapremiere på ‘The Batman’ i CinemaxX…

Blot to måneder efter fødslen af datteren Berta var hun i december tilbage foran kameraet i 'Versus', og da de nye afsnit fik premiere i februar, var det netop hendes mave, der kom i fokus hos mange seere.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

På Instagram blev hun direkte spurgt, om hun allerede var gravid igen.

– Jeg opfattede det ikke negativt, men sødt, fordi det er nogen, der interesserer sig for mig, og det gav mig muligheden for at forklare, at 'Versus' ikke er live. Den her sæson var lavet otte uger efter fødslen, og uanset hvem man er, så forsvinder en mave altså bare ikke på så kort tid efter, man har født, siger Sofie, der udover Berta på nu fem måneder har sønnerne Villy på syv år og Geo på fire år med sin kæreste, Sebastian Richelsen.

30.000 hyggelige venner

Børnene viser hun ikke frem på sin Instagram, men ellers deler hun gerne det, hun oplever, og nyder den respons, hun får.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

– Jeg svarer på alt. Hvis nogen tager sig tid til at skrive til mig, så fortjener de også et svar. Det er ligesom 30.000 pennevenner. Jeg har mange hyggelige samtaler med folk, jeg aldrig har mødt, og føler mig utrolig priviligeret over at have så mange, som jeg også selv kan spørge til råds.

Økonomisk sans

For Sofie Østergaard er planlægning alfa og omega. Det gælder alt fra, hvordan børnene bliver passet, mens hun arbejder til familiens økonomi. Hendes tips og tricks til en bedre privatøkonomi kan man snart læse i bogen 'Sparegrisanarkisten – Min vej til overskud'.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

Hun har ét grundlæggende råd til at få mere luft i budgettet og dermed skabe tryghed i sit liv.

– Bare man gør noget og ikke bare lader stå til. Man kan virkelig gøre en kæmpe forskel for sig selv, uanset hvor få midler man har at gøre godt med. Mit bedste råd er at leve under evne, lægge til side og få dem til at arbejde for dig. Det giver en enorm ro, at man har noget at stå imod med, lyder anbefalingen.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

I mandags fyldte Sofie 40, men den store fest venter hun et par måneder med at holde. Ikke fordi hun har det stramt med den runde dag, men fordi foråret er en travl periode rent arbejdsmæssigt.

– Det var meget værre at blive 30. Selvfølgelig er det overvældende, at der pludselig er et firetal, men jeg må bare sige, at alternativet er værre. Min egen mor blev kun 44, så et eller andet sted er også en følelse af at det er fedt at blive ældre. Jeg har fået tre vidunderlige børn med min dejlige kæreste og er et sted i mit arbejdsliv, hvor jeg har det hamrende godt, så nej, jeg har bestemt ikke noget at klage over, slutter hun.