Sådan hylder kendisserne mor i dag

Mors dag bliver fejret af de kendte i stor stil.

Dagen står som bekendt i mors tegn, og det betyder også, at de sociale medier er plastret til med hyldester til mødreskikkelser i alle afskygninger.

Mor, mormor, kommende mor.

LÆS OGSÅ: Nik & Jays vilde år: Tjener millioner

Artiklen fortsætter under videoen...

Vi har samlet en håndfuld af dem, og du kan få overblikket herunder.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas hylder sin mor: Køber svinedyr gave

Julie Kriegler

Den 27-årige 'Bachelorette'-stjerne bliver mor til sit første barn senere på året, og derfor vil dagen i dag fremover betyder noget lidt andet, end hun er vant til. Allerede nu er den blevet markeret på en ny måde.

- Jeg har fået mine første mors dags blomster af min mor, skriver Julie i et opslag på sin Instagram, hvor hun har lagt et par billeder op med sin mor.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jaffer og Bolette afslører kønnet

Jasmin Lind

Jasmin Schultz blev mor til datteren Elina for præcis tre uger siden, og derfor er i dag noget ganske særligt.

- I dag er det min aller første mors dag. Det har været det mest magiske at blive mor. Og den vildeste oplevelse at føde og se den baby, man har båret rundt på i ni måneder, skriver Jasmin og slutter af med at sende en tak til sin egen mor.

Også manden Mika Schultz sender lykønskninger afsted til Jasmin med et billede af hende, der ligger med datteren i en hospitalssenng.

LÆS OGSÅ: Tallene afsløret: Så tæt var Saba på finalen

Rikke Gøransson

'Paradise Hotel'-værten kan også se frem til snart at kunne kalde sig mor, og nu hvor hun selv oplever at være gravid, takker hun sin mor for i sin tid at have båret hende og bringe hende til verden.

- Jeg glæder mig til at ligge min lille baby i dine arme, og se dig som mormor. Det ved jeg du bliver så god til, skriver hun blandt andet i opslaget.

LÆS OGSÅ: Kaya Brüels hyldest til mor: Rørende sange

Pelle Emil Hebsgaard og Claudia Rex

Skuespiller Pelle Emil Hebsgaard hylder i dag sin hustru, danseren Claudia Rex, der er mor til parrets to børn.

- Hende her er limen, der holder os alle sammen tæt, benzinen der holder os kørende og vores alle sammens center i universet, skriver han i et opslag med et billede af familien, der er samlet til jul, og afslutter:

- Jeg og børnene er lykkelige over hun valgte at blive “vores” mor.

LÆS OGSÅ: Uhh! Elvira Pitzner røber bryllupsplaner

Dennis Knudsen

Den 60-årige kendisfrisør fejrer sin mor og farmoren til sine børn med en billedserie, hvor hele familien er samlet.

- Kære elskede smukke kloge mor, farmor og vores kærlige søde mutti. Vi ønsker dig den bedste dag og kæmpe tillykke med de 86 år. Vi er lykkelig for du er så frisk af krop og sind.

LÆS OGSÅ: Får psykologhjælp efter optagelserne til 'Bachelorette'

Rachel Ellebye

I 'Årgang 0' har hele Danmark kunne følge med i Rachel Ellebye og mor Theresias forhold, lige fra Rachel blev født, og i dag er hun også tyet til tasterne for at takke sin mor.

- Glædelig mors dag. Tak for dig, jeg elsker dig, skriver Rachel i et opslag, hvilket Theresia kvitterer med et "tusind tak".

LÆS OGSÅ: Dot Wessman bekymret: Usikker fremtid

Sunnvá Dahl Rasmussen

'Nybyggerne'-parret Sunnvá og Martin Dahl Rasmussen blev i 2022 forældre til deres søn, Kristian, og Sunnvá har brugt dagens anledning til at reflektere over, hvordan hendes egen rolle som mor har fået hende til både at værdsætte sin egen mor og hylde alle mødre generelt.

- Siden jeg selv blev mor, har jeg sat ekstra meget pris på min mor. Hold nu op, det kræver meget kærlighed, styrke og tålmodighed at opdrage et barn, og det har min mor gjort skide godt, hvis jeg selv skal sige det. Det er badass at være mor, og jeg ønsker alle mine medmødre den bedste dag.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis i voldsom ulykke: Brækket kæbe og smadrede tænder