Tv-kendis har født og afslører navnet

DR-værten har båret rundt på en hemmelighed de sidste ti dage. Nu fortæller hun om fødslen, der ikke gik helt som planlagt.

Den populære 'Aftenshowet'-vært Mette Bluhme Rieck har født for anden gang og er blevet mor til en lille dreng. Det gjorde hun faktisk allerede for ti dage siden, og fødslen gik ikke helt som planlagt, afslører hun nu.

Artiklen fortsættes under videoen med Casper Berthelsen, der fortæller om sin nye kærlighed... 

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som 'Bachelor'

- Vi har holdt på en 49 cm lang og 3150 gram tung hemmelighed i 10 dage nu. Livet som familie på fire startede liiiige et par uger før, forældrene havde troet, da ham her åbenbart selv ville vælge sin fødselsdag, skriver den 39-årige tv-vært og journalist på Instagram.

Det skal han hedde

Det var planen, at hun skulle føde ved kejsersnit, da hendes første søn, Viggo, blev født ved akut kejsersnit, hvilket var en voldsom oplevelse. Derfor skulle det denne gang foregå mere roligt og kontrolleret.

Dog ville den lille fyr, der har fået navnet Bille, ud før tid, hvilket naturligvis ikke var en del af planen.

LÆS OGSÅ: Kollegaer klager over Simi Jan: I terapi

- Han kom derfor til verden ved et knap så planlagt kejsersnit som forventet. Alt gik dog strålende, og vi har det alle godt - også den nye stolte storebror. Og helt ærligt, hvad skulle mor egentligt også med mere end seks dages barsel?, skriver Mette Bluhme Rieck.

Sammen med sin mand, Kasper Nielsen, nyder hun nu tiden som nybagte forældre. De to mødte hinanden under optagelserne til 'Antikduellen' for cirka ni år siden, hvor Kasper dengang var salgs- og vurderingsekspert.

Udover at være kendt fra sin rolle i DR's 'Aftenshowet', har Mette også været vært på DR Sporten, 'Guld i Købstæderne' og 'Danmarks næste klassiker'.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh reagerer for første gang på farens død