'True Love'-vinder i jobjagt: Det er ikke nemt

Casper er ikke i tvivl om, at hans største juleønske er et fuldtidsjob.

Få måneder inden Casper Bennick begav sig ud på sit livs eventyr i 'True Love', blev han færdiguddannet fysioterapeut. Siden har han ledt efter drømmejobbet, men det har vist sig at være endnu sværere end jagten på kærligheden.

LÆS OGSÅ: Medina afslører: Er blevet alenemor

- Det har været udfordrende at finde et fuldtidsjob som fys. Men det har kunnet lade sig gøre at finde et deltidsjob. Jeg har søgt efter et fuldtidsjob siden januar, og jeg er ret bred i min søgen, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

Ikke på grund af tv

Selvom han er blevet et kendt ansigt, og følgerne strømmer til, så har han ingen mission om at leve af sin velvoksende platform på Instagram. For Casper er det fysioterapien, der trækker, og det har aldrig været på grund af sin tv-deltagelse, at han er blevet valgt fra.

- Jeg har ikke oplevet nogen negativitet ved deltagelsen i 'True Love' eller andet program, det har jeg aldrig gjort, fastslår han med hentydning til, at han tidligere har deltaget i 'Date mig i et døgn'.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

Søger bredt

Den storsmilende fynbo har da også bevaret den samme optimisme, som han blev kendt for tv-programmerne, når det gælder jagten på drømmejobbet.

- Jeg har en bred vifte af interesse indenfor fysioterapien og kan det meste. Men hvis jeg skulle vælge noget, så skulle det være sportskader og sportfysioterapi samt klinikarbejde, da jeg godt kan lide, at der er run på, og man har noget at lave, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

Casper arbejder på nuværende tidspunkt som fysioterapeut på deltid i fodboldklubben Kolding IF, men han er villig til at flytte både til Fyn og rundt i Jylland for det rigtige fuldtidsjob.

Casper og Trine endte med at vinde 'True Love', da løgnedetektoren gav dem ret i, at de havde fundet ægte kærlighed. Som det eneste af de tre par fra finalen i programmet er de dog efterfølgende gået fra hinanden.

Efter artiklen er skrevet har Casper fået fuldtidsjob med opstart primo 2023

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom