Trist melding: Slut med 'X Factor'

For store 'X Factor'-fans er det en noget uventet nyhed.

Da syvmandsgruppen 'The Kubrix' røg ud af 'X Factor' lød ordene, at det ikke var det sidste, vi havde hørt fra dem.

Det løfte har de næsten holdt, for vi kommer ikke længere til at lytte til 'The Kubrix', som vi kender dem bedst. De er nemlig blevet et medlem mindre, da 18-årige Filipa Arenfeldt for et stykke tid siden har valgt at trække sig.

LÆS OGSÅ: Asbjørn slår pjalterne sammen med 'Årgang 20'-babe

Det fortæller det nordjyske sangtalent selv på sin Intagramprofil.

- Et kapitel har i noget tid været afsluttet helt for mig. Efter 'The Kubrix' og jeg røg ud af 'X Factor', valgte jeg at trække mig helt fra gruppen. Derfor har der siden ikke været nogen opslag, som jeg har været med på på gruppens Instagram, oplyser hun.

Gruppen fortalte ellers, at de ville fortsætte med at holde kontakt og lave musik sammen i fremtiden, men det har altså ikke været tilfældet for Filipa. Nu vil hun i stedet lægge sit fokus på sin skole og sin velkendte hverdag.

LÆS OGSÅ: Elvira er begyndt at se sin ekskæreste igen

‘The Kubrix’ består derfor nu af af  22-årige Camilla Riedmann Harlund, Clara Ovesen, 20, Emmely Søgaard Hansen, 18, Jerald Baldemor, 19, Rebecca Givskov, 15, og Louise Westergaard, 16.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Filipa Arenfeldt (@filipa_aren)

Filipa kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om hun i fremtiden vil lave mere musik.

Til 'The Kubrix'-fans er der dog måske et lille plaster på såret fra Filipa.

LÆS OGSÅ: Endnu en deltager trækker sig fra 'Stjerne Boksning'

- Jeg har set, at nogen har spurgt, om min audition-video bliver lagt op på gruppens Instagram, og den bliver ikke lagt op på Instagram-profilen. Men i stedet lægger jeg den muligvis op på min YouTube-kanal, så kan I, der har en interesse, gå derind og lytte til den, skriver hun.

Gruppen 'The Kubrix' fik en sjetteplads i årets 'X Factor'. De var ellers spået en plads i finalen, og da Martin Jensen sendte dem ud, kaldte Blachman det for en tragedie og årets overraskelse. 

LÆS OGSÅ: Oliver og Sofie afslører familieforøgelse

Han dannede gruppen for at lave det fællesskab for unge, som de i en tid med en verdensomspændende coronavirus går glip af.