Tabita efter ’X Factor’: Jeg har virkelig fået meget hate

Tabita har oplevet en del hade-beskeder, efter hun har medvirket i 'X Factor'.

Tabita Pedersen deltog i årets 'X Factor' sammen med veninden Liv Frandsen. De to tidligere 'Ex on the Beach'-veninder kom videre fra audition til five chair challenge, hvor de blev stemt ud af gruppernes dommer Ankerstjerne.

Til Realityportalen fortæller Tabita om de kommentarer, der er kommet i hendes indbakke på de sociale medier, siden gruppens optræden i 'X Factor', og det har ikke gået stille for sig med kommentarer til den unge reality-stjerne.

LÆS OGSÅ: Husker du denne 'Ex on the Beach'-babe? Her er hun i dag

- Jeg har fået mere end ’Ex on the Beach’ hate. Der har virkelig været strenge kommentarer om, at vi var alt for meget, at vi var uduelige og ikke kan bruges til noget, at vi overhovedet ikke kan synge, og hvem der dog har sagt, at vi kan synge, fortæller Tabita.

Tabita lavede derfor en story, hvor hun skriver: Det er sjovt, at alle folk ved, hvordan det har været at være med i ’X factor’.

- Folk har været megasure over, at vi har været med. Så jeg havde brug for at sige, at det er sjovt, så mange der ved noget om ’X Factor’.

LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt

Personlige hade-beskeder

Ifølge Tabita er der tale om personligt had på hende og Liv samt deres præsentationen af sangen.

- Det er virkelig vildt, hvor mange der har hatet på det i forhold til, at folk normalt ikke kommenterer grimme ting på mine opslag, men jeg tager det ikke så tungt, for jeg ved, at jeg kan synge. Det er bare åndsvagt, at folk spiller så kloge. De ved ikke, hvor stort et pres det er at have været med i ’X factor’.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

Ifølge Tabita var deres audition ikke gået godt, og de havde derfor ikke regnet med at gå videre. Derfor havde de ikke lang tid til at øve sig til five chair. Men både Liv og Tabita lader sig ikke slå ud af folks grimme kommentarer og fortsætter med at synge både hver for sig og sammen.

LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst