Sy Lee ved Huntington beach, hvor Baywatch desuden er optaget
Sy Lee ved Huntington beach, hvor Baywatch desuden er optaget

Sy Lee: Jeg nyder livet i USA

En flot krop kommer ikke af sig selv. Heller ikke selvom man er reality-stjerne. Derfor træner Sy Lee benhårdt. Læs her hvordan den flotte fyr holder sin krop vedlige.

Den danske sommer har ikke været en flittig gæst den seneste tid. Nogle vælger at blive i Danmark, mens andre trækker mod ydre landegrænser. Den tidligere ’Fristet’- og ’Divaer i junglen’-deltager Sy Lee, har valgt at skifte det regnvåde Danmark ud med solrige Californien.

Sy Lee bruger dog ikke udelukkende sin tid på at bade eller kigge butikker, som en rigtig diva ville have gjort. Der er nemlig andre ting, som betyder meget for reality-stjernen.

- ”Jeg løber meget, og det er vejen til en flot, slank og smidig krop! Selvom det er sommer, kan man stadig løbe”, fortæller Sy Lee, der løber på den californiske strand for at vedligeholde sin krop.

LÆS OGSÅ 'Sy Lees single udkommer 11. august'

’Spiser alt’

For mange mennesker er USA ensbetydende med junkfood i lange baner. Og det er det også for Sy Lee, men han formår at kombinere den amerikanske levevis med sin træning. Han har nemlig et særligt motto.

- ”Du må spise alt med måde, så længe du træner. Det er mit motto!”, slår divaen fast overfor Realityportalen.dk.

Den populære reality-mand fortæller desuden, at han har nyder livet i USA, ligesom han er yderst tilfreds med de resultater, han har opnået i forhold til sin træning.

Realityportalen.dk ser frem til, at Sy Lee lander i Danmark igen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.