Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Ankerstjerne har fået tid til at føre en længerevarende drøm ud i virkeligheden.

Lars Ankerstjerne Christensen er foruden sin medvirken som dommer i 'X Factor' for andet år i træk kendt som rapper, sanger, sangskriver og producer, men nu går den populære musikant nye veje. På Ankerstjernes private Instagram-profil afslører han, at en stor drøm i dag er gået i opfyldelse.

- I dag er første episode af min nye podcast ude - sådan en har jeg lavet, og det har jeg faktisk drømt om i ret mange år efterhånden og har arbejdet på det de sidste to år, siger Ankerstjerne i en video på sin profil.

LÆS OGSÅ: Ankerstjerne klar til 'Vild med dans'

Podcasten hedder 'Ildsjæl', og det er der nok en helt særlig grund til, da podcasten er samtaler med kendte danskere, der kommer helt tæt på.

- Det er mig og mine venner, der har lavet det og produceret det, og det betyder også, at vi snakker om de ting, som jeg allerhelst vil snakke om, og det er tit noget med at blive inspireret og måske inspirere andre. Det kunne være, at det lige præcis var det, du gik og manglede i dit liv lige nu, fortæller Ankerstjerne i videoen og opfordrer alle til feedback.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

Første episode er med skuespiller Neel Rønholt, der blandt andet er kendt fra 'Badehotellet' og som Tinkas mor, Nille skrædder, i julekalenderen 'Tinka'.

- For et lille stykke tid siden blev jeg inviteret i studiet af Ankerstjerne, men ikke for at indspille en sang -bare rolig. Men for at være med i hans nye podcast-serie 'Ildsjæl'. Jeg synes, der er kommet en helt utrolig fin, sjov og meget ærlig samtale ud af det, skriver Neel på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Peter Ganzlers råd til forældre: Lyt til dit barn