Stort fedt nej til 'For lækker til love' og 'Singletown'

Kameraene i 'Hell's Kitchen' elskede Peter, og kærligheden var gensidig. Det er dog ikke alle tv-programmer, som falder i kokkens smag.

Selvom Peter måtte nøjes med andenpladsen i 'Hell's Kitchen', har hans deltagelse ikke været forgæves. Han lærte en masse, og han fandt ud af, at hans energiske personlighed egner sig godt til tv.

- Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver tv. Det, synes jeg, virkelig var sjovt, fortæller Peter til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

Flere produktionsselskaber har da også opdaget, at 'Hell's Kitchen'-deltageren har potentiale, men Peter er kræsen.

- Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være med i 'For lækker til love' og 'Singletown'. Det blev et stort fedt nej. Jeg skal ikke være med i alle de der helt reality-gak-programmer, slår Peter fast.

Peter har en kæreste, og præmissen i 'Singletown' falder slet ikke i hans smag.

- Min kæreste og jeg har prøvet at være væk fra hinanden, og efterfølgende fundet sammen igen. Vi havde på ingen måde lyst til at bryde op igen for at være med i 'Singletown - Jeg tænkte bare, er I helt væk man, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Christel og Teitur kommer med udmelding om forholdet

Madprogrammer og 'Robinson'

Hvis peter helt selv kan vælge, er der et specifikt program, som han virkelig gerne vil deltage i.

- Jeg vil gerne lave flere madprogrammer, men min største drøm er at være med i 'Robinson'. Det ville være sindsygt,  fortæller Peter

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 10 ting du ikke vidste om 'Nybyggerne'