Søren: Jeg blev opfordret til at melde mig til 'Fristet'

Fristet-deltageren Søren er alderspræsident i den nye sæson af programmet, hvor Adam Duvå Hall nok engang stiller de medvirkende overfor chokerende moralske dilemmaer.

29-årige Søren fra Næstved har tidligere deltaget som date i TV3’s 'For lækker til Love'. Men han mener ikke, at man kan sammenligne 'Fristet' med et dating-program. 'Fristet' er, ifølge Søren, er et mere alsidigt program. Derfor meldte han sig til casting.

-Det er to vidt forskellige ting. I 'Fristet' var jeg langt mere opsat end i 'For lækker til Love', fordi det er et langt mere spændende program, udtaler Søren til Realityportalen.

Den eneste fællesnævner er måden hvorpå han er endt på tv.

-Jeg er begge gange blevet opfordret til at deltage af andre deltagere, men meldte mig til 'Fristet' fordi det var interessant at få sine moralske grænser testet, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Carolina: Blev presset af mor

Rig eller Fattig

Den nye sæson af 'Fristet' byder på fra starten på en skarp holdinddeling i rig og fattig, men den præmis var Søren hurtig til at gennemskue.

-Hele rig/fattig-konflikten blev lidt overfladisk, og der gik hurtigt taktik i spillet. Holdinddelingen var blot et udtryk for spillets udformning, siger Søren.

Af samme årsag fór han derfor ikke ud med bål og brand, men tog i stedet temperaturen på de andre deltagere og holdenes indbyrdes forhold.

-Jeg var selv lidt tilbageholdende i starten. Jeg har et firma, så jeg var nødt til at tænke lidt over, hvad jeg sagde, mens nogle af de andre er oppe på lakridserne og kører derudad fra starten, slutter Søren.

LÆS OGSÅ: Duvå Hall: Fristet vil skabe debat

Se med i aften, når 'Fristet' har premiere på TV3 klokken 22.00

HUSK også at følg med, når sidste-års-vinder, Joachim Selnæs, blogger løs om programmet her på Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.