Sofie Linde i chok over husprojekt: Det er fucking irriterende

Sofie Linde bliver noget overrasket, da hun ser sit nye hus efter købet.

Sofie Linde og hendes mand Joakim Ingversen har købt et stort spøgelseshus på Langeland, som de i det nye program på TV 2 'Linde på Langeland' vil forvandle til en drøm af et sommerhus.

Da parret ser huset første gang, bliver de forelsket i alle mulighederne og ser kun drømmene, men forestillingen om at kunne forvandle skidt til guld på rekordtid bliver realiseret, da parret har deres to håndværkere med nede for at se huset, for de ser ting, som parret ikke har set, og der er nok at gå i krig med.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Klar til at slutte

Derfor flyttede familien forrige sommer fire uger til Langeland med deres to børn for at realisere drømmen og bruge hele sommerferien på at bygge sommerhus. Men der møder den garvede været noget af en forskrækkelse, da hun ser huset igen efter et par måneder, for i den have, hun havde forestillet sig de to piger lege, der er intet græs.

- Hold nu kæft mand. Hvor er alt græsset henne? Der er jo bare tjørnebuske, fortæller en noget chokeret Sofie Linde i programmet.

LÆS OGSÅ: Nyt realityprogram søger deltagere

Sofie husker grunden som bar, og hun havde regnet med, at der ville komme græs frem.

- Det er brombærbuske og tidsler. Og så er der en masse skovflåter, fortæller Søren savkunstner, der er er ven af familien, og som skal hjælpe med at fælde et stort træ, der skal laves om til legehus.

- Det var alt det gode, der var. Hvor er det altså en lortehave. Jeg havde oprigtig en idé om, der ville stå en græsplæne, og så ville der være nogle brune pletter. Det er fucking irriterende det her. Det fucker fuldstændig med alt, jeg havde planlagt. Det skulle jo være et hyggeligt sted og være, og man kan jo ikke være her, og man kan ikke hygge sig en skid. Der er ikke bare én kvadratmeter uden brombærbusk, fortæller Sofie Linde i programmet.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt var Kári på at vinde ‘X factor’

Nu er alle gode råd dyre, men heldigvis lever Langeland op til Sofies forestilling om den lokale ø, hvor alle hjælper alle, og snart vil det vise sig, at hun også får hjælp til at komme videre med haven, så familien kan nyde ferien, mens der knokles med huset.

Se 'Linde på Langeland' hver onsdag kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Bryllupschok hos Lise Baastrup