Sofie Linde afslører: Derfor er jeg særligt vild med Danfoss-Emil

Det er ikke til at skjule - Sofie Linde har en stor kærlighed til sangeren under 23 år Emil Wismann

De gange, hvor Sofie Linde har taget imod Emil Wismann oven på optrædener i 'X Factor', har man nok kunnet fornemme, at der hersker en god kemi mellem dem. De griner og springer rundt med hinanden i armene i en sand lykkerus, og det skete også ved første liveshow i fredags, hvor den 21-årige 'X Factor'-deltager gik videre.

Til første 'X Factor' liveshow. Emil og Sofie Linde. (Foto: Anthon Unger)
Til første 'X Factor' liveshow. Emil og Sofie Linde. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Farvel til 'X Factor': Dramatisk omsang sendte Nicklas ud

- Emil er så fantastisk dejlig. Du aldrig er i tvivl om, hvad han føler, siger Sofie Linde om den sprællende Danfoss-medarbejder fra Gråsten.

- Alle følelserne bliver båret uden på tøjet. Det er så skønt og inspirerende. Han er bare glad med sin krop, fortsætter den 30-årige'X Facto'-værtinde, der godt kan lide at grine sammen med Emil.

LÆS OGSÅ: Tabita efter ‘X Factor’: Jeg har fået virkelig meget hate

Ved audition bemærkede Thomas Blachman straks Emils evne til at udtrykke sig med kroppen – noget kun de færreste bruger i forbindelse med deres optræden – og som ifølge dommeren er en klar mangelvare.

- Alle stivnakkede danskere – herunder mig selv – bør tage ved lære af dig, udtalte Blachman, der har unge-kategorien, hvor Emil er en tredjedel. Emil Wismann har først og fremmest udviklet sit sangtalent ved hjælp af karaoke-optrædener på den lokale bar.

LÆS OGSÅ: Vild trekant: Tre reality-stjerner afslører hed tur til Paris

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Paradiso afslører intime detaljer