Sofie Linde åbner op: Joakim og jeg er meget forskellige

Sofie Linde og manden Joakim Ingversen er meget forskellige som forældre. Det fortæller tv-værten i denne måneds Eurowoman.

Sofie Linde har brugt de sidste 6 måneder på barsel med sin yngste datter, men i starten af 2022 vender hun tilbage som vært på det populære underholdningsprogram 'X Factor'. Hun overlader derfor barslen til sin mand, Joakim, og det er hun meget tryg ved.

- Joakim er en meget god far. Det vidste jeg allerede, han ville blive, inden vi fik vores første, for han er så god med børn. Der er ingen omsorgsforskel, nu hvor han tager over, slår Sofie Linde fast og tilføjer et 'Tværtimod'.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin Jensen fortæller om den nye sæson af 'X Factor'....

Ifølge Sofie Linde, er Joakim nemlig mere omsorgsfuld end hende selv, når det kommer til børnene.

- Vi er meget forskellige som forældre. Mine døtre kan bedre sno deres far om lillefingeren. Og når jeg putter, tager det syv minutter, mens Joakim let kan bruge tre kvarter på det. Ikke fordi pigerne er umulige, men fordi de ligger sammen og snakker om dagen, fortæller Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' afslører ukendt fortid

Tv-værten mener desuden, at det bliver godt for pigerne med en udskiftning og nogle nye inputs.

- Det er ikke vemodigt at sige farvel til barselsland. Der kommer et naturligt punkt efter fem-seks måneder hjemme, hvor pigerne keder sig med mig, og jeg keder mig med dem, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ikke set før i ' XFactor': Dommerne blæst bagover

Læs resten af det store interview i denne måneds Eurowoman, hvor Sofie Linde bl.a. fortæller, hvorfor hendes tale til Zulu Comedy Galla var det hele værd, og hvorfor hun i dag vil karakterisere sig selv som ”rygende feminist”.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria holdt sygdom hemmelig i 10 år: Jeg var flov