SMUGKIG på ’Robinson’: Slåskamp mellem deltagerne

I aftenens afsnit af 'Robinson Ekspeiditonen' skal deltagerne i dyst mod hinanden. Det, der som udgangspunkt skulle være en fredelig dyst, ender i noget, der minder om slåskamp.

Nu begynder man for alvor at kunne mærke, hvordan det spidser til i årets ’Robinson Ekspedition’. Kun tre par er tilbage blandt singlerne, der allerede har mistet deres partner i ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Arrig Mark forvist fra øen

I aftenens afsnit bliver de to øer sammenlagt, og det betyder, at alle deltagerne nu må kæmpe for sig selv i dysterne. Det går alt andet end stille for sig, og nogle af deltagerne kæmper så meget for deres overlevelse i ekspeditionen, at de faktisk overtræder reglerne.

I en ellers fredelig dyst bliver deltagerne nemlig så desperate for at sikre sig selv i ekspeditionen, at de begynder at tackle, sparke og slå hinanden. Det bliver så voldsomt, at værten Jakob Kjeldbjerg flere gange må gribe ind og bede deltagerne om at huske på reglerne.

Se det voldsomme klip herunder:

LÆS OGSÅ: SMUGKIG aftenens afsnit af ’Robinson’: Træ vælter ned over deltager

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark afslører: Monique var tredjevalg

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.