Skrottet i 'X Factor': Lorenzo & Charlo har fået en pladekontrakt

Selvom de blev smidt ud som nummer tre i dette års udgave af 'X Factor', har Lorenzo og Charlo på ingen måde taget afsked med musikken. Tværtimod. 

Smarte replikker, tinder jokes, flænsede bukser og bling, bling. Lorenzo og Charlo skilte sig ud fra starten i 'X Factor', og det var ikke kun dommeren Kwamie Liv, der lagde mærke til det. Professionelle folk musikbranchen har nemlig også haft øje på drengene.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Brød ind i suiten og afbrød sex

I fredags kunne den charmerende due afslører, at de har signet med Warner Music Group.

- Er i klar til noget musik, skrev gruppen til et billede på Instagram, hvor de er i gang med at sætte deres underskrift.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt rækker ud efter hjælp til kræftsygdom

Meget tyder på, at Kwamie Liv, som fra start af har set lyset i de to drenge, har hjulpet en smule til med at få pladekontrakten i hus.

- Sådan! I wish I could have been there in more than a video call! But yeah boys. We did it. Nu starter the hard work, skriver Kwamie Liv i en kommentar til opslaget.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær tv-serie klar med fjerde sæson

Det er ikke kun Lorenzo & Charlo, som kan blære sig med en pladekontrakt efter talentprogrammet. Lasse Skriver skrev kontrakt med et af verden største pladeselskaber, Sony, efter sit exit i sangprogrammet, og Mads Moldt, som vandt programmet, har fået en kontrakt med Universal.

Se Instagram opslaget herunder, hvor de to drenge sidder med kontrakten.