Simone og Philip fandt sammen, da de deltog i 'Paradise Hotel' 2017. (Foto: Janus Nielsen).
Simone og Philip fandt sammen, da de deltog i 'Paradise Hotel' 2017. (Foto: Janus Nielsen).

Simone og Philip er uenige: Hvad skal baby hedde?

'Paradise'-parret er nået frem til en løsning. Men det har ikke været helt nemt, for det er forskelligt, hvad Simone og Philip lægger vægt på ved et navn, og Simone har været nødt til at opgive sit yndlings navn.

Philip May og Simone Hvenegaard skal være forældre, og hvis alt går efter planen, så kommer deres søn til verden den 28. december, hvor Simone har termin.

Det lykkelige 'Paradise Hotel'-par har allerede meldt et drengenavn ud, men det er dog ikke 100 procent sikkert, at det er det navn, som barnet ender med at få. I hvert fald ikke hvis det står til Simone.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne trækker stikket: Ville ønske, ingen kendte mig

- Philip og jeg har været meget uenige omkring navne helt fra start. Han går meget op i, at det skal være et sjældent navn. Min mor foreslog Vilmar, og det er et af de eneste navne, vi begge kunne nikke ja til, fortæller hun på Instagram.

Indtil videre kalder de babyen for Vilmar - og hvis Philip skal bestemme, så skal det navn ikke ændres. Simones favorit pige- og drengenavn er dog henholdsvis Amelia og Marcel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

- Marcel er mit yndlings navn, men jeg ville aldrig kalde ham det, om Philip så havde overgivet sig. Jeg synes, det er meget vigtigt, at det er et navn, vi begge kan lide. Philip kender også én, som hedder Marcel, så det går ikke rigtig. Jeg kan også godt lide, at navnet er unik, men det må gerne være et navn, som flere børn hedder. Det, der betyder noget, er, at vi begge er tilfredse med navnet. Dog gør jeg mig også tanker om, at det ikke er et navn, som kan ende i mobning, forklarer Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Caroline og Mathias åbner op om sønnen

Flere børn på vej

Da 'Paradise'-baben fandt ud af, at hun er gravid, var det egentlig meningen, at hun ville gøre noget ekstra ud af at overraske Philip med den glædelige nyhed.

- Men jeg var selv så overvældet, at jeg bare trådte ud fra toilettet og sagde: "Jeg er gravid", oplyser Simone, der er glad for, at det endte med at ske på den måde, for så kunne Philip se hendes ægte reaktion, og så kunne de fælde nogle glædestårer sammen.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Planen er, at parret gerne vil have flere børn. Men ligesom med navnene, så er de heller ikke helt enige om tidsplanen for, hvornår næste barn skal til verden, hvis de altså helt selv kan bestemme det. Simone vil gerne, at der går tre år imellem, mens Philip vil have, at der er en meget større aldersforskel. Derfor er de blevet enige om, at der gerne må være cirka fem år imellem deres fremtidige børn.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse