SE BILLEDET: Nicklaes ikke til at kende

Det er første gang, Nicklaes Johannes Olsen fortæller åbent om en mørk tid i sit liv.

Charme, selvtillid og en veltrænet krop. Dét er nok nogle af de træk, Nicklaes Johannes Olsen er husket for efter sin deltagelse i 'Ex on the beach' sæson 4 og 5. Han har dog ikke altid haft selvtilliden i orden. Det har hans krop fået at mærke og ikke mindst hans omgangskreds. Det deler han i et ærligt opslag på Instagram sammen med billeder af sit 21-årige 'jeg'.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jeppe og Marco fortæller om deres holding til reality-tv.

- Her er han så, han vejede omkring 69 kg, han havde ikke som sådan nogen selvtillid, og han troede bestemt ikke på sig selv. Det var nok også lidt derfor, han troede, det eneste rigtige var at fylde sin krop med steroider (bevares, det virker jo det skidt), men der var satme også konsekvenser, og dem fik jeg sgu ikke lige fortalt, skriver Nicklaes, og fortsætter:

Every fu****** time, jeg var på noget, var jeg et dumt svin. Jeg sårede folk omkring mig og tænkte ikke på andre end mig selv, et rigtig selvoptaget røvhul for at sige det mildt.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-stjerne afslører: Her kommer mit eksotiske look fra

I sit opslag fraråder han stærkt unge mennesker at tage stoffet, der bidrager til en hurtig forøgelse af muskelmassen, men som har fatale bivirkninger.

- Tænk over det Young Fellas, steroider gør måske dine muskler større, men du glemmer sgu at bruge hjernen, det glemte jeg, slutter han af.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-Rakel afslører stor sorg: Kæresten døde

I dag er Nicklaes den ene halvdel af online-coach firmaet, First Choice Fitness.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nicklaes Johannes Olsen (@nicklaes.o)