(Foto: Michael Stub)
(Foto: Michael Stub)

SE BILLEDET: Beha-søn viser ny kæreste frem

Mikkel Beha Erichsens yngste søn har fået sig en kæreste, men det er ikke planen, at seerne kommer til at se hende.

Mikkel Beha Erichsens yngste søn var blot en enkelt fraværstime fra at have så meget fravær, at han skulle op i fuldt pensum til studentereksamen. Heldigvis slap 19-årige Alfred med skrækken og er nu næsten halvvejs gennem den almindelige eksamen. Det fortalte han ved premieren på Elton John-filmen 'Rocketman' i onsdags.

– Jeg er stadig i gang. Jeg kæmper mig igennem. Jeg har haft de to første. Det er svært at sige, hvordan det går, for der fire tilbage, lød det ærligt fra Alfred.

LÆS OGSÅ: Mangemillionær: Så rig er Mikkel Beha

Artiklen fortsætter under videoen med finske Johanna, der heller ikke lade sig skræmme af kolde vande. Hun sætter nemlig verdensrekord i issvømning

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Han har heldigvis stor støtte fra sin kæreste Madeleine, der fik huen sidste år.

– Vi har været kærester et halvt års tid efterhånden. Men vi har kendt hinanden i længere tid. Vi har en god, fælles veninde, der introducerede os, så vi har kendt hinanden i halvandet år, lød det fra Alfred, der dog ikke kommer til at vise sin kærlighed på tv sammen med resten af sin familie.

– Vi skal ud og sejle en masse. Jeg tror ikke, vi får så meget tid til at komme nordpå, hvor de andre sejler lige nu. Vi skal nok bare på vores egne ture.

SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-par er blevet forældre