(Foto: TV2)
(Foto: TV2)

UH! Beha-søn venter sit andet barn

Familien kan nu glæde sig til at byde endnu et barn velkommen.

Sådan skriver den eventyrlystne Emil på båden Havanas Facebookside, hvor han har delt et billede af ham selv med en sovende Hugo på ryggen.
- Til sommer skal jeg også finde plads til en lille en foran, skriver han og fortsætter: - Vi ved ikke, om det bliver en dreng eller en pige. Men vi glæder os alle tre helt vildt til at møde det lille menneske. LÆS OGSÅ: Vinder af 'Sommerdrømme': Afsløret af børnene

Drømmen om familie

Tidligere har den garvede sejler i et interview med Vores Børn fortalt, at han håbede, han ville blive far igen, inden næste jordomrejse stod for døren. Og det ønske får Emil altså opfyldt. - Jeg har jo været skruk, siden jeg var 20. Jeg har altid drømt om at få børn tidligt. Min far var 23 år, da han fik mig, og jeg er vokset op med en ung far, fortalte Emil og fortsatte: - Jeg har altid gerne selv villet have børn tidligt. Jo tidligere, jo bedre, i virkeligheden. Jeg nåede at sejle jorden rundt og blive 28, før vi fik Hugo. LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører nyt tv-eventyr Se hele opslaget nedenfor:
 LÆS OGSÅ: 'Kurs mod fjerne kyster'-stjerne er gravid