Foto: Malene Porup
Foto: Malene Porup

Sanne Salomonsens 'X Factor'-indrømmelse: Jeg har svært ved at se det sjove i...

Mens Remee og Blachman godt kunne grine, så fandt den nye dommer det slet ikke morsomt.

Når 'X Factor' vender tilbage med sin sidste sæson i aften, så er det med et helt nyt ansigt ved dommerbordet, men selvom Sanne Salomonsen er ny i programmet, så giver hun de to mandlige dommere baghjul, når det kommer til scene-erfaring. Derfor har Remee og Blachman da også stor respekt for deres kvindelige sidestykke, men der er ét punkt, hvor hun godt kan mærke, at hun har en anden tilgang til programmet end mændene.

– Det eneste sted, hvor jeg måske har været en smule skrap, var under optagelsesprøverne med folk, der kommer ind udelukkende for at lave ballade. Det havde jeg svært ved at se det sjove i. Jeg syntes, de spildte min tid, når jeg nu gerne vil finde talenter. Jeg blev irriteret, mens Blachman og Remee kunne grine af det. Jeg tænkte bare, at de tog plads fra en anden, der muligvis ville have haft et større talent. Det syntes jeg var ærgerlig, fastslår Sanne Salomonsen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie er blevet single

– Det jeg glædede mig mest til var audition. Jeg har lært rigtigt meget nyt. Det har været positivt. Mit samarbejde med Blachman og Remee har været fantastisk. Jeg er meget glad og taknemmelig for udfordringen som 'X Factor'-dommer. De har været large og støttet mig undervejs. Nu er jeg netop blevet gjort opmærksom på, at vi altså er konkurrenter, og at jeg gerne vil vinde, men ind til videre har det været fantastisk.

Selvom konkurrencen er i gang for de tre dommere, så er der dog lidt til, at vi seere oplever det. Først står den på audition-programmerne, som altså skydes i gang i dag kl. 20.00.

SE BILLEDET: Hannah Melissa fra 'De unge mødre' har født for fjerde gang

LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen