'Robinson'-Thomas tvunget ud af 'Stjerne Boksning': Det er noget bullshit

Thomas er bestemt ærgerlig over, at han ikke får lov at bokse til 'Stjerne Boksning'-eventet.

For et par måneder siden kunne Geggo og Cengiz løfte sløret for deres nye projekt: ‘Stjerne Boksning’, hvor 20 kendisser skal kæmpe om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.

I løbet af foråret er stjernecastet blevet offentliggjort en efter en på ‘Stjerne Boksnings’ Instagram-side, og i alt blev 19 stjerneboksere præsenteret, da den sidste bokser sprang fra. Efterfølgende er paradisoen Isac Saabye også røget af ‘Stjerne Boksning’-holdet, men her er der blevet fundet en erstatning. Ligeledes kom der endnu en kvinde med på holdet; 'Robinson'-vinderen Marlene Berardino.

De sidste par uger er det blevet afsløret, hvilke stjerneboksere der skal møde hinanden i ringen. Det viste sig, at Marlene var røget ind som erstatning for 'Besat af Bad Boys'-Kia, da hun ikke havde været til nok træninger, og Kia kommer dermed ikke til at deltage i denne omgang 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: OVERSIGT: Her er ALLE kampene i ‘Stjerne Boksning’

Kia bliver dog ikke den eneste af de præsenterede stjerneboksere, der ikke kommer i ringen. 'Robinson'-fyren Thomas Valentin får nemlig heller ikke lov til at møde en deltager den 7. september. Det afslører han på sin Instagram:

- For kort tid siden fik jeg en besked om, at jeg ikke fik min kamp til 'Stjerne Boksning'. Det er en meget stor skuffelse for mig, især da beskeden lød på, at jeg ikke havde været seriøs nok om selve projektet. Hvis der er noget, jeg er, så er det satme at være seriøs og dedikeret omkring de ting, som jeg siger ja tak til. De sidste fem måneder har jeg levet som en bokser. Jeg har trænet super hårdt med tre-fire træninger hver uge og været dedikeret hele vejen. Det har været hårdt at skulle op i vægtklasse og lære at bokse. Det har kostet blod, sved og tårer - og ikke mindst tre bøjede ribben og nogle blå øjne undervejs, så at meddelelsen lyder på, at jeg ikke har været dedikeret nok, det er bullshit, skriver Thomas.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde i nyt fælles projekt

En ærgerlig formulering

Efterfølgende slår Thomas dog fast i en ny video på sin Instagram samt overfor Realityportalen.dk, at han ikke er ude på at gøre nogen vrede eller svine nogen til. Han synes blot, at begrundelsen for hans exit burde formuleres anderledes.

- Jeg har ikke fået min kamp, fordi jeg har misset nogle fælles træninger, fordi jeg har været skadet. Efter en fem-seks træninger havde vi nogle sparinger, hvor jeg fik bøjet tre ribben. Det er altså ikke noget, der er særlig fedt, og derfor kom jeg ikke et par gange. Det har så resulteret i her til sidst, da vi kun er tre deltagere i min vægtklasse, at jeg er blevet valgt fra, da de har valgt udfra, hvem der har været mest til træning. Det forstår jeg også godt, men jeg synes, at det er synd, at det ikke bliver taget med i konteksten, hvor meget jeg har trænet ved siden af søndagstræningerne. For det arbejde, jeg har lagt ved siden af, det er meget. Jeg har bokset tre gange om ugen siden februar, så at jeg bliver valgt fra, fordi jeg ikke har været dedikeret nok eller kommet nok til træning, det er en ærgerlig formulering, synes jeg. Jeg ville hellere have fået at vide, at det var, fordi, der var en mand i undertal, lyder det fra Thomas, der fortsætter:

- Men sådan er det, og jeg skal ikke bokse i år, og det er selvfølgelig drønhamrende kedeligt, og det er jeg rigtig ærgerlig over, men jeg er ikke ude på at svine nogen til - snarere tværtimod. Jeg synes Geggo og Cenghiz har fat i den lange ende, og at det er et rigtig godt arrangement, som de har kørende. Det er noget, jeg virkelig støtter op om, og jeg skal nok komme tilbage igen næste år. Jeg er ked af det og skuffet over, at jeg ikke fik min kamp, da det har været fem sindssygt hårde måneder for mig, hvor jeg både har været skadet og er kommet tilbage igen og givet den alt, hvad jeg har haft. I forhold til 'Stjerne Boksning' så ønsker jeg alle mine kammerater det bedste, og de skal nok få en super fed aften.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

Geggo: Èn skulle ryge ud

Cengiz og Geggo har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at idet de havde 19 stjerneboksere var det allerede fra starten klart, at der ikke var et lige antal deltagere til boksekampene. Dermed var der én person, som var nødt til at blive valgt fra, men Geggo og Cengiz havde informeret om, at dette var en mulighed. Desværre for Thomas blev det ham, og det ærgrer naturligvis også 'Familien fra Bryggen'-parret at måtte skuffe ham.

- Du kan tro, at det også er en kæmpe skuffelse for os, at vi ikke kunne give dig en kamp. For god ordensskyld synes jeg, at det er vigtigt at understrege, at én i din vægtklasse altså skulle ryge - på grund af det ulige antal boksere - og der var kun dig og én anden som mulighed, og da du var den, der havde misset flest træninger, mens modparten havde været til hver og én, så faldt valget desværre på dig, skriver Geggo til Thomas i en kommentar på Instagram.

- Du blev ikke valgt fra, fordi vi følte, at det var det rigtige, men fordi vi ikke havde andre muligheder. Jeg ved, at du også ved, at det ikke havde været fair at vælge ham fra fremfor dig - der er ikke et eneste argument, der taler for dét, da I er lige værdige. Han har bare været til hver træning. Vi håber at se dig næste år, for vi synes, at du er super sej, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død