Revy-direktør: Måtte springe for livet

En vanvittig billist gik amok netop som Mickey Pless var ved at lukke gæsterne ind til aftenens forestilling i Nykøbing Falster Revyen.

Det var kun tilfældigt, at der ikke skete alvorligere skade, da en vanvittig billist huserede ved Nykøbing Falster Revyen.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers Poulsen går imod Maschas ønsker

Artiklen fortsætter under videoen.

Som sædvanlig stod revy-direktør Mickey Pless tirsdag aften klar til at modtage gæsterne til aftenens forestilling i Nykøbing Falster Revyen, da en vanvittig billist skabte en meget farlig situation for gæsterne.

Det fortæller folketidende.dk.

- Vi måtte simpelthen springe for livet, forklarer Mickey Pless til avisen om bilen, der i meget høj fart kørte forbi Nykøbing F. Teater.

Mickey Pless fortæller videre.

- Det var klokken 19.45, hvor rigtig mange mennesker var på vej ind i teatret for at se revy. Så jeg måtte simpelthen skynde mig at få dem ind i sikkerhed.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par viser babyen frem

Revy-direktøren ringede efterfølgende til politiet, der allerede var opmærksomme på den fartgale billist.

Da der var pause i aftenens forestilling ringede politiet tilbage for at bede alle de gæster, der havde overværet situationen, om at ringe ind og give deres vidnesbyrd. I en periode var et større område tirsdag aften afspærret, mens politiet lavede deres undersøgelser. Mens revygæsterne slap med skrækken, så blev en anden tilsyneladende ramt i gågaden. Mindst en person skal ifølge Folketidendes oplysninger være blevet kørt væk fra området i ambulance. LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen    

.