Paradiso i vild forvandling

'Paradise'-deltageren er næsten ikke til at kende.

Lynet slog ned på 'Paradise', da Sidsel Juel og Kristian Tingager mødte hinanden. Tiltrækningen var der med det samme, og de seneste uger har man kunnet følge forholdet udvikle sig for rullende kameraer, og det er svært ikke at blive varm om hjertet, når man ser den spirende forelskelse.

LÆS OGSÅ: Se alle Maschas vilde brudekjoler

Her hjemme er følelserne kun blevet stærkere, og i snart et halvt år har Sidsel og Kristian været kærester. Så sent som i dag skriver Sidsel på Instagram:

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører detaljer om ny ‘Vild med dans’-vært

- Jeg havde aldrig regnet med at finde kærligheden på 'Paradise'. But I did - og jeg er taknemmelig hver dag!

Uheldig ved frisøren

Til opdateringen viser hun billeder frem, hvor man blandt andet kan se Kristians nye look. Lige som han er blevet et kendt ansigt, er han nemlig lige pludselig ikke til at kende.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par skal være forældre

Den brune manke, som Sidsel yndede at køre fingrene igennem på 'Paradise', er nemlig væk, og i stedet er Kristian nu blevet helt korthåret og helt blond.

- Årsagen til jeg har fået en ny frits og er gået blond, det er egentlig fordi, jeg personligt kan godt lide at eksperimentere lidt med mit eget look både igennem tøj og tatoveringer. Jeg får også lavet neglelak for eksempel og sådan nogle ting. Jeg synes, kvinder har så mange forskellige ting af hår og makeup, og det skal fyre også have lov til, og en af de nemmeste ting er en frits, fortæller Kristian og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

- Så da jeg fik en lidt ærgerlig frisure sidste gang, jeg var ved en ny frisør, så snakkede jeg lidt sammen med Sidsel om det. Og så blev vi enige om, at så var det sgu da nu, jeg skulle gøre det, hvis jeg gerne ville prøve noget nyt, og så klippede vi det karse, og så vurderede vi, at det kunne være ret fedt at gøre det helt blond.

Kristian har fået mange miksede reaktioner, men de fleste synes godt om hans nye look, og det gør han også selv, hvilket ifølge ham er det vigtigste. Han vil dog ikke afvise, at han kunne finde på at eksperimentere videre med andre farver.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G

Alt tyder også på, at Sidsel er godt tilfreds med Kristians vilde forvandling, for i en video på Instagram afslører han, at det var hende, der foretog hans farvning. Se videoen HER og det nye look herunder.