Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-Stina advarer: Man kender ikke konsekvenserne

Folk på gaden, der tror, at de kender én. Venneanmodninger i stor stil - og både negative og positive kommentarer. Når man først er et kendt ansigt, så bliver intet som før.

Nogle tager af sted til sol og varme i Mexico uden at gøre sig de store overvejelser om konsekvenserne, men sådan bør det absolut ikke være. For produktionen bag programmet kan klippe og sætte sammen, som det passer dem.

- Man skal tænke over ens opførsel, for man risikerer at blive udstillet på en bestemt måde. Alle ens handlinger har konsekvenser, og det skal man huske. Og så skal man også tænke på, at alle folk dømmer en, selvom de ikke kender én rigtigt, siger Stina Bentsen Petersen til Realityportalen.dk.

Stina deltog selv i sæson 6 og 'Paradise Hotel Reunion', hvor hun kom ind som Julians eks-kæreste.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria indtager 'Paradise Hotel'

Folk ved det er tv

Vi er nået til den tiende sæson i rækken af 'Paradise'-programmer, og derfor er den smukke pige overbevist om, at deltagerne og seerne ved, at det ikke er deltagernes virkelige personlighed, de oplever.

- Det er gået op for folk nu, men i sæson 6 vidste vi det ikke. Alt er planlagt, produktionen kommer og siger "I skal ikke ligge ved poolen, drik og lav drama i stedet". Så man er altså ikke 100 procent sig selv, forklarer hun.

Selv om Stina ikke var fuldt bevidst om, at produktionen af programmet klipper optagelserne sammen og iscenesætter ting, så fortryder hun ingen af sine handlinger - hverken i sæson 6 eller 'Reunion'.

- Jeg har taget tingene til mig, og det har ændret mig som person til den, jeg er i dag, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel 2013': Det bliver vildt

'Skal du passe min mor?'

Til daglig har Stina lagt reality-livet bag sig og arbejder som social- og sundhedshjælper. Men ligeså glade som de ældre er for Stina, ligeså kritiske er børnene.

- Jeg har jo mødt nogle af børnene til dem, som jeg passer. Og børnene er hurtige til at dømme mig og sige, "skal du passe min mor?" - men de ældre dømmer ikke, for de har jo ikke set mig på tv, fortæller hun.

Så det er vigtigt at huske, at selv fire år efter så er man stadig en offentlig person, der bliver genkendt på gaden.

- På en god dag kan jeg godt handle i Netto uden at blive stoppet, men ellers ikke. Jeg havde regnet med et eller to års genkendelse - men altså, genkendelsen afhænger selvfølgelig af, hvor meget man skiller sig ud.

LÆS OGSÅ: Nyt år i realityland

Livet ændres

Selvom man skal tilbage til 2008 for at finde Stina i 'Paradise', så bliver hun stadig bombarderet med omkring ti venneanmodninger på Facebook om dagen. Og ikke nok med det, så tror folk, at de kender hende, ud fra det, de har set på tv.

- Når jeg møder fyre i byen, så kan de godt sige til mig, "kender jeg ikke dig?". Nej, det gør du ikke, men du har set mig på tv, siger hun og fortsætter.

- Man kan ikke være bevidst om konsekvenserne, før man har prøvet det. Så jeg vil da sige held og lykke til de nye deltagere - jeres liv bliver ændret.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.