(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

'Paradise'-Nadja: Jeg ville ikke være kærester med Lenny, hvis ...

Det lå slet ikke i kortene, at Lenny og Nadja skulle finde sammen.

I en ny video på sin YouTube-kanal svarer Nadja Hansen fra sidste års udgave af 'Paradise Hotel' på spørgsmål fra sine følgere. Et af spørgsmålene lyder, om hun stadig tror, hun havde mødt Lenny, hvis hun ikke havde været med i 'Paradise'. Her afslører hun, at de to faktisk havde mødt hinanden inden programmet.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

- Jeg var til forpremiere på hans første sæson, og så har han også været på barjob på den klub, jeg arbejdede på, inden jeg var med i 'Paradise'. Så jeg tror, jeg ville have mødt ham, men jeg tror sgu ikke, vi ville have været kærester, for jeg tror ikke, vi ville have vendt øjne efter hinanden, hvis vi ikke havde lært hinanden at kende, fortæller Nadja i videoen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Kastrerede Andreas Bo på 15 minutter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse

- Jeg har aldrig været interesseret i store, tatoverede fyre, og i forhold hans andre gamle kærester, så har det altid været piger, der har fået lavet en del, og jeg er det stik modsatte. Han har også altid været kærester med brunetter, og jeg var blondine, det er jeg så ikke mere, men jeg tror bare, vi var gået helt forbi hinanden, hvis vi ikke begge to havde deltaget i 'Paradise' - but who knows?

Heldigvis var Lenny og Nadja med i 'Paradise Hotel', hvor de faldt for hinanden, selvom de havde deres op- og nedture. Kort efter optagelserne blev de kærester, og nu har de været kærester i et år og en måned.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Se hele Nadjas video herunder: