Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-Monique om graviditet: Jeg kaster op hver dag

Graviditeten er i øjeblikket hård for Monique von Appen, der hver dag må ligge med hovedet over toilettet.

22-årige Monique von Appen fra 'Paradise Hotel' er gravid. Paradisoen venter barn med 'Big Brother'-deltageren Mark Bøgelund, som hun for nyligt er blevet kærester med. Det bekræftede parret i morges.

Monique er i øjeblikket 11 uger henne. Selv om det tog noget tid, før hun opdagede graviditeteten, så er der ingen tvivl hos hende nu.

- Jeg kaster op hver dag, og hvis det var muligt, så kunne jeg godt bare sove hele tiden, fortæller Monique til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mark og Monique venter barn

Dropper byture og alkohol

Monique og Mark har begge haft en forholdsvis vild livsstil med alkohol og byture, men det er helt slut nu, fastslår 'Paradise Hotel'-vinderen.

- Det er ikke slut med at gå ud med vennerne, men alkoholen bliver lagt helt på hylden. Men man kan jo sagtens have det sjovt uden at drikke. Det er der bare mange, der ikke forstår, siger Monique.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Mark: Måske har jeg supersæd

Familien glæder sig

Der er i øjeblikket stor baby-lykke hos familie von Appen. Moniques storebror venter nemlig også barn med hans kæreste, som er sat til at føde tre måneder før paradisoen.

- Han blev glad, da han hørte nyheden. Det er jo fedt, at vores to børn får lov til at vokse op sammen og kan have hinanden igennem hele barndommen, lyder det fra Monique.

- Min mor blev også lykkelig. Hun glæder sig bare helt vildt meget til at blive mormor, så det er bare helt fantastisk. Hun støtter os.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Monique bekræfter: Jeg er gravid

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.