'Paradise'-deltager indrømmer: Deltog kun for pengene

Den nye gæst på hotellet, Sarah, tjekker ind med et helt klart mål for øje.

Selvom der med det nye 'Paradise'-format, bliver  sat større fokus på  værdier som venskab,  mangfoldighed og god stemning, så er det ikke alle deltagerne, der køber sig helt ind på den præmis.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i kovending: Tager afstand til Teitur

I hvert fald ikke Sarah, der lige er tjekket ind på hotellet i aftenens afsnit. Hurtigt bliver det klart, at Sarah har ben i næsen, og hun ved, hvad hun vil.

Og den attitude har hun også haft gavn af, da hun var inde på hotellet. Til Realityportalen indrømmer hun nemlig, at hun havde ét klart mål i Mexico.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager åbner op: Jeg har været single i 30 år

- Jeg hviler meget i mig selv og har siden barnsben altid skulle tænke på bundlinjen. Målet har altid været ligetil: vind pengene, siger hun og tilføjer:

- Jeg elsker at tjene mine egne penge, så den halve million var grunden til, jeg kom til Mexico.

Har ikke forskudte værdier

Selvom målet for Sarah fra starten har været klart, mener hun ikke, at det har været hendes eneste fokus på hotellet.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise'-deltager fastede i syv dage

- Bare fordi jeg vil vinde, betyder det ikke, at mine værdier er helt forskudte. Jeg bidrager lige så meget til den dejlige, varme stemning, som alle andre gør. Jeg tolererer ikke selv adfærd, der er respektløs, ignorant eller krænkende på anden måde, slår hun fast til Realityportalen og siger videre:

- Men jeg følte ikke behov for at blive bedste venner med alle på hotellet, og det er jo et spil, ligesom i Ludo ryger nogle hjem og andre langt. Men efter endt spil griner vi alle over spillets gang, afslutter hun og fastslår, at alle de medvirkende i dag er som én stor familie.

LÆS OGSÅ: WOW! 'Paradise'-deltager opereret: Ikke til at se

Sarah drømmer om at opkøbe ejendomme og sælge dem videre, så alle penge tjent bliver sparet op. Lige nu arbejder Sarah i hjemmeplejen, og selvom det giver en fin løn, så vil en halv million ekstra på bankkontoen gøre underværker for den unge paradiso.

Om Sarah løber med sejren af årets 'Paradise'-sæson, det vil tiden vise. Men vil du følge med i, hvordan det går Sarah og alle de andre deltagere, kan du se programmet på Viaplay.