'Paradise'-babe ramt af depression igen

Alle danskere er påvirket af coronapandemien. For 'Paradise Hotel'-deltageren Anna betyder situationen, at en gammel depression er blusset op igen.

'Paradise Hotel'-deltageren Anna, der måtte forlade de resterende gæster i sidste uge, er blevet ramt af depression igen.

På sine sociale medier har Anna været meget åben omkring sin tidligere depression, og hun har fortalt åbent om, hvad den skyldtes, og hvordan hun kom igennem den. Nu har den mørkhårede realitystjerne fra Kalundborg fået et tilbagefald, der dog skyldes noget helt andet. Sådan fortæller Anna Realityportalen:

LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler 

- Det er kommet i takt med hele coronakarantænen. Jeg har mistet kontrollen - blandt andet over, hvad der sker i denne tid, og alt er sat på pause på ubestemt tid.

- Jeg kan ikke gøre det, jeg plejer eller gerne vil. Alt er ude af mine hænder, så jeg kan ikke planlægge noget. Det har desværre givet mig et tilbagefald, fordi jeg også dengang tillod mig selv at miste kontrollen og være afhængig af udefrakommende mennesker. De følelser er kommet igen i den her tid, forklarer Anna.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Paradise Hotel’ rammes nu også af corona

Tvunget til at søge hjælp

Selvom Anna også selv har bemærket de gamle følelser blusse op, har hun ikke haft overskuddet til at søge hjælp. Så kæresten, Oliver, og veninden Julie, som Anna mødte under optagelserne på 'Paradise Hotel', har sørget for at skaffe professionel hjælp.

- Oliver og Julie havde talt om at få mig til at søge hjælp, fortæller Anna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne alvorligt syg

- De har nævnt det for mig et par gange, hvor jeg ikke har taget imod det. Så de nærmest tvang mig til det for et par dage siden, hvor jeg virkelig ramte bunden. Julie sad ved siden af mig, da jeg kontaktede lægen, og nu har jeg en tid efter påske. Hun kan så henvise mig til min gamle psykolog i Roskilde.

- Jeg har fået et nummer, jeg kan ringe på i mellemtiden. Det er ikke altid, jeg selv kan se, at jeg har brug for det, så både Oliver og Julie hjælper mig med at tage kontakt.

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven

Bruger gamle metoder

På trods af at Anna oplever et tilbagefald, er det dog stadig lykkedes hende at bruge nogle af de metoder, hun havde succes med sidst, fortæller hun:

- Jeg har fundet min mappe frem, og den er fyldt med redskaber, som jeg kan bruge. Jeg skriver blandt andet alt det, jeg laver i løbet af en dag, ned, og så noterer jeg, om det gjorde mig trist eller glad. Når ugen er gået, kan jeg så se, hvilke små ting, jeg skal fokusere på, og hvad jeg skal lægge fra mig.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk piratduel: Se Silke og Sarah tale ud

Anna, Oliver, Julie og det resterende 'Paradise'-cast skulle have været samlet 16. april til årets finalefest, men også det arrangement er aflyst grundet corona.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Her er sandheden bag Annas exit

LÆS OGSÅ: UH! Ikke set før i dansk ‘Ex on the Beach’-historie