Foto: Michael Stub
Foto: Michael Stub

Overrasket Didde: Linse kan bare ringe

Det kræver blot en telefonopringning fra Linse, hvis 'Brygge'-veninderne skal genforenes.

Det var noget af en overrasket for den tidligere 'Brygge'-pige Didde Skjelmose, da hun tidligere på måneden læste artiklen på Realityportalen.dk, hvor Linse afslørede, at hun savner den tidligere veninde.

- Det kom da mega bag på mig, altså. Det må jeg indrømme. Den havde jeg godt nok ikke set komme, at hun savner mig, siger Didde til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Da jeg så havde slugt den, så bliver man da meget glad. Det er da altid rart at vide, at der er nogen, der savner en, og vi har jo en lang historie sammen. Det varmede da meget i maven, men det er bare ikke lige noget, jeg selv lige har gået tænkt over. Jeg har jo bare levet mit 'nye' liv i Sønderjylland.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg savner Didde

"Måske savner jeg hende"

Didde har ikke selv tænkt over, om hun savnede Linse, da hun har holdt sig langt væk fra alt, hvad der har haft med eks-veninden og resten af 'Familien fra Bryggen' at gøre. Alligevel har det forandret noget for Didde at høre Linses udmelding.

- Vi lever jo to forskellige liv, så det kommer heller ikke bag på mig, hvis vi nu ikke kommer til at snakke sammen igen. Men det varmer da min mave, at hun savner mig, fortæller Didde.

- Og når man så hører det, så begynder man jo også at tænke, at det egentlig også godt kan være, at jeg savner hende. Når man lige bliver mindet om det, så tænker man jo selvfølgelig lidt over det.

LÆS OGSÅ: Didde bliver i Jylland for altid

Vil gerne give en kop kaffe

Indtil videre har der ikke været kontakt mellem de to tøser fra 'Bryggen', men hvis Linse tager kontakt til Didde, så skal hun ikke frygte at blive afvist.

- Vi har ikke snakket sammen siden Linses udmelding, og jeg tager ikke kontakt til hende hvert fald. Så nu må vi se, hvor meget der sker. Men jeg ville hvert fald få ondt i maven, hvis hun ringede, og jeg sagde: 'Ej, det gider jeg ikke'.

- Jeg er meget åben, hvis hun ringer, men det må være op til hende. I så fald vil jeg da se frem til den kop kaffe. Så langt er der jo heller ikke til Sønderjylland, slutter Didde.

Lige nu tager Didde bare en dag af gangen, og så må hun se, hvad tiden bringer for det tidligere veninde-par fra 'Bryggen'. Én ting er dog sikkert. Hun er glad for, at Linse savner hende.

LÆS OGSÅ: Didde og Linse Kessler er ikke længere på talefod

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser