Nynne Larsen taler ud om misbrugsbehandling

I august måned startede Nynne Larsen i behandling, men det er ikke noget, hun taler højt om.

Det kom som et chok for de fleste, da realitystjernen Nynne Larsen, tilbage i august anklagede skuespillerkæresten, Robert Hansen for vold ved at lægge et billede af sit forslåede ansigt op på Instagram.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree frygter for synet: Jeg er næsten blind

Herefter fulgte en række beskyldninger frem og tilbage, idet Robert også var ude med riven efter sin ekskæreste med beskyldninger om, at hun tog stoffer, og ifølge Robert var volden gensidig, og der var tale om en slåskamb mellem de to. Herefter indrømmede Nynne, at hun havde taget kokain ved festlige lejligheder, og hun startede i behandling.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Nynne Larsen åbner op om sin nye fyr.

Herefter er det ikke meget, man har hørt om behandlingen, men nu tager Nynne bladet fra munden i en spørgerunde på Instagram, hvor en følger spørger, hvorfor hun ikke fortæller  mere om sin misbrugsbehandling.

- Der er efterhånden spurgt en del om det her, så jeg tænker lige at svare på det én gang for alle. Først og fremmest så går jeg ikke til misbrugsbehandling. Jeg går til samtaleterapi med en misbrugskonsulent cirka én gang om måneden. Når det er sagt, så gør jeg det for min skyld og ikke for andres. Ligesom jeg heller aldrig "ville tage jer med" til lægen eller psykolog. Jeg tror, hvis man har brug for at tydeliggøre, at man arbejder hårdt med sig selv, er det for at kompensere for sit manglende hårde arbejde - for at sætte en facade op for andre, skriver Nynne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

- Hvis man virkelig arbejder hårdt, så fokuserer man. At gå til psykolog / afvænnig / samtaler med en misbrugskonsulent er ikke et quick fix. Så man bliver ikke clean ved at møde op, ligesom du ikke taber dig ved at møde op i fitness. Du opnår dine mål ved hårdt / intenst arbejde. Ikke blot ved at møde op eller tydeliggøre det overfor andre. Derfor er det ikke noget, jeg italesætter, medmindre der er en relevant årsag.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Nynne få dage før bruddet med Robert fortæller, at hun håber, han frier til hende.

Langer hun ud efter Robert?

Hvis man følger både Robert Hansen og Nynne på Instagram, så kan den udlægning godt lyde som en stikpille til Robert Hansen, som åbent viser sin misbrugsbehandling på et afvænningscenter i Middelfart, hvor han skal opholde sig i tre måneder. Det er dog ikke meningen, fastslår Nynne.

LÆS OGSÅ: Nynne taler ud om frieri, fængsel og kokain

- Jeg ved ikke, hvad Robert deler og ikke deler. Det følger jeg slet ikke med i, lyder det korte svar fra Nynne, da Realityportalen spørger ind til det. Hun har ingen kontakt til Robert Hansen, og hun har ikke planer om at genoptage kontakten.

- Det skulle da kun være, fordi han får lyst til at giver mig min Burberry frakke og mit interiør, som stadig er på Frederiksberg. Ellers har vi ikke noget at tale om.