(Foto: Niels Henrik Dam)
(Foto: Niels Henrik Dam)

‘Nybyggerne’-par lettet: Nu er Michael ikke sygemeldt mere

"Når far indstilles til flexjob". Sådan indleder Lise Vandborg, der for år tilbage vandt 'Nybyggerne' med sin mand Michael Stig Christensen, et opslag på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: I stor kattepine inden 'Vild med dans'-finale

Artiklen fortsætter under videoen af et af årets 'Nybyggerne'-par.

I foråret kunne parret fortælle i TV 2-programmet 'Når livet tager en drejning', at Michael i maj 2021 styrtede på mountainbike, hvor han fik en alvorlig hjernerystelse, der ændrede familiens liv for altid.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg afslører kæmpe 'Robinson'-twist inden sidste ø-råd

I 2,5 år har parret været i systemet, men nu er der godt nyt.

- En virkelig god oplevelse hvor rehab-teamet bare var super empatiske og forstående. Det krævede ikke votering fra deres side, for det var så tydeligt at se, hans funktionsevne er væsentligt nedsat, og selvfølgelig skulle han indstilles til flexjob. Hvor er vi lettede! Nu er Michael ikke sygemeldt mere, nu kan han begynde at finde sig selv igen - på en ny måde, tilføjer Lise i et opslaget og tilføjer:

- Nu kan vi forhåbentligt en gang for alle komme videre. Tak for al jeres støtte og opbakning her på Instagram! Og hvor er det bare dejligt at opleve, at systemet faktisk godt kan fungere, og det ikke behøver trække ud. Nu skal det hele bare lige lande.

LÆS OGSÅ: Scarlet Pleasure-stjerne skal være far

Parret blev den 5. september forældre for tredje gang til en lille dreng, der har fået navnet Evald.

LÆS OGSÅ: Stor forvandling: 'Bachelor'-stjerne ikke til at kende