Ny 'For lækker til love'-fyr: Jeg er perfekt

Charme, selvtillid og lækkert hår er vist en god betegnelse for Mikkel Serwin, der kaster sig ud i dating-livet for åben skærm.

Selvtilliden fejler absolut intet hos fyren fra Grenå, der i den nye sæson af 'For lækker til love' sætter standarden for sine dates højt. Mikkel Serwin ved nemlig, at han er for lækker til love.

- Jeg er så smuk i forhold til andre fyre - jeg er bare meget lækre end andre fyre og har meget lækre hår end alle andre. Jeg er bare perfekt, siger han selvsikkert til Realityportalen.dk.

Elsker opmærksomhed

Den flotte fyr håber at få en fed oplevelse ud af at være med i programmet - og så vil han gerne genkendes på gaden.

- Jeg håber at blive genkendt på gaden, men er røvtræt af, at folk sammenligner mig med Ciano, for jeg er lækre end ham. Ellers er det bare for alt opmærksomheden, at jeg gør det - elsker opmærksomhed, siger han og fortsætter.

- Og så håber jeg helt sikkert, at jeg finder den rette.

LÆS OGSÅ: Nicolai vil finde kærligheden

Behøver ikke scoretricks

Mikkel har haft tre kærester i sit liv, hvilket han ikke synes er noget at prale af. Men dermed ikke ment, at han har svært ved at score i byen - det er næsten for nemt.

- Alle pigerne falder for mig, så jeg behøver ikke røre en finger, for de skal nok komme til mig. Så jeg har ikke nogen scoretricks, for damerne kommer til mig, slår han fast.

Så der er uden tvivl lagt op til en sjov og underholdende sæson. Og mon ikke at Mikkel er garanti for et godt indslag.

- Husk: Jeg er for lækker til love - for alt jeg rører ved bliver til guld.

LÆS OGSÅ: Nyt, hot reality-par

 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.