Mødte hinanden til Reality Awards: I dag er de kærester

De var begge lige kommet ud af et turbulent forhold, da lynet slog ned.

Kærligheden kommer, når man mindst venter den. Det kan 29-årige Kim Andersen, som er deltager i den første sæson af 'Paradise', og 25-årige Elisa Grillo skrive under på. De mødte hinanden til Reality Awards i år, hvor Amors pil ramte dem hårdt. Ingen af dem var dog på udkig efter en ny romance.

- Vi mødte hinanden på et tidspunkt i vores liv, hvor vi begge var fast besluttede på, at det med at finde kærligheden var et no-go, forklarer Elisa til Realityportalen, og Kim uddyber:

- Jeg var kommet ud af et super toxic forhold, lidt før jeg deltog i 'Paradise', så jeg holdte kærlighed på afstand.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-hunk i vild forvandling

Parret kunne dog ikke flygte fra kemien mellem dem.

- Det var kærlighed ved første blik. Jeg troede kun, at det var noget, der fandtes i film, men med Kim var det virkeligt. Det føles, som om jeg har kendt ham hele livet. Han er min twin flame, forklarer Elisa.

- Elisa blæste bare benene væk under mig. Hun er gudesmuk og har det største hjerte. Hun får mig til at være den bedste version af mig selv, og hun er den bedste kæreste, man kan ønske sig, fortæller Kim.

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter brud: Sammen igen

Tilfældigt møde

At både Kim Andersen og Elisa Grillo befandt sig til Reality Awards var lidt af en tilfældighed. Elisa har ikke selv deltaget i noget reality, men hendes veninde Natascha er storesøster til reality-baben Nadja Hansen, som lavede sociale medier for Reality Awards.

Derfor var Elisa taget med sin veninde til Reality Awards for at støtte op om søsterens arbejde.

Elisa kommer fra Slagelse, og til eventet stødte hun ind i en bekendt fra sin hjemstavn: Den nyudklækkede paradiso Gustav. Han ankom sammen med en masse af sine meddeltagere fra sæsonen heriblandt Kim.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Skal flytte sammen

Parret begyndte at date i maj og efter 1,5 måned blev de kærester på en tagterrasse i Budapest. Nu er de klar til næste skridt.

- Vi er på nuværende tidspunkt i fuld sving med at finde en lejebolig i København, forklarer Elisa.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles!

Danmark er dog kun første stop. Både Kim og Elisa drømmer nemlig om at flytte til udlandet.

- Hvor, det vides ikke endnu. Kim og jeg har boet meget i udlandet i vores ungdom og opvækst, forklarer Elisa, som selv kommer fra Italien.