Foto: Privat
Foto: Privat

Mitchel taler ud om forholdet til kæresten

Tiden som single er forbi for Mitchel, der nyder livet med kæresten Jacob.

For mere end et år siden skiftede Mitchel Nebelong livet som single ud, da han begyndte at danne par med Jacob. Efter blot en måned valgte de at flytte sammen, og det har de absolut ikke fortrudt.

- Vi har allerede boet sammen i et år, hvilket jo er ret meget, når vi kun har været kærester i 13 måneder. Men hvis det hele føles rigtigt, hvorfor så ikke bare kaste sig ud i det? Jeg har i hvert fald ikke været i tvivl om, at det har været det rigtige valg, vi tog, fortæller Mitchel til Realityportalen.dk og uddyber:

- Vi har det supergodt sammen. Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre end ham, for han forstår virkelig mig og mine hobbyer og giver mig plads til det. Jeg har tidligere været i et forhold, hvor der var meget jalousi indblandet, når jeg skulle i byen, og det er der slet ikke her. Han stoler på mig, og det er bare så fedt at føle.

LÆS OGSÅ: Mitchel fra 'Singleliv': Det skal mine børn hedde

"Vulgært mange penge på usund mad"

Mitchel og Jacob bruger rigtig megen tid sammen, understreger den tidligere 'Singleliv'-fyr, men det er ikke altid, at de valg, som de tager, er lige gode.

- For tiden forsøger vi at ændre vores kostvaner, for det er gået op for os, at vi bruger vulgært mange penge på usund mad. Så vi har besluttet os for at leve et sundere liv, hvor alt er godt for kroppen, siger han.

I jagten på det sunde liv er parret hoppet med på økologi-bølgen.

- Næsten alt, vi indtager, er økologisk, og så er vi faldet pladask for mirakelfrøet chia, som vi er begyndt at spise og drikke dagligt. Så utrolig meget af min tid går med at læse kogebøger og finde lækre, sunde og gode opskrifter, så vi kan blive sunde med god samvittighed.

LÆS OGSÅ: Mitchel er forelsket i en pige!

Har store drømme for fremtiden

For tiden har Mitchel et job, som han er glad for, men år ud i fremtiden drømmer han om at blive sin egen chef. For han vil gerne kombinere arbejde og interesse.

- En af de vildeste fantasier er at få et kur- og spa hotel, hvor alt skal være økologisk og godt for en selv. En anden drøm kunne være at få sin egen antikbutik med danske designs, for min kæreste og jeg elsker at gå på loppemarkeder og i antikbutikker for at finde lækkert dansk design til gode priser, fortæller Mitchel.

Men de planer ligger langt ud i fremtiden, understreger han. Noget, som ikke er så langt væk, er parrets første ferie sammen. Til nytår drager de nemlig til Østrig, hvor de skal stå på ski og nyde livet.

Se billeder af Mitchel og Jacob i galleriet.

LÆS OGSÅ: Mitchels selvmål talte dobbelt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.