Michelle Kristensen i nyt tv-program: Spændende om sundhedsbranchen kommer op i det røde felt

Michelle Kristensen er ny sundhedsekspert på anden sæson af 'Fede forhold'.

Michelle Kristensen er efterhånden en kendt og anerkendt sundhedsekspert, som deler ud af sine mange års erfaring med kost og motion hos blandt andet Go´TV 2, men nu skal hun også hjælpe overvægtige par i anden sæson af 'Fede forhold' på DR.

I seks afsnit følger man tre par, der drømmer om at tabe sig, men lige så vigtigt drømmer de om at få glæden tilbage i forholdet.

- Den 25. oktober sidste år tog vi hul på optagelserne til 'Fede forhold'. I dag godt otte måneder senere har vi lige skudt de sidste optagelser. Jøsses et forløb og wow nogle deltagere, skriver Michelle på instagram.

LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne springer ud som lesbisk

Michelle glæder sig til, at programmet får premiere 1. juli, men hun frygter også for, hvordan den øvrige sundhedsbranche vil reagere på hendes råd og vejledning.

- Jeg glæder mig til, at du skal lære en masse af de tre modige par. Det bliver også spændende at se, om programmet kan få nogle af folkene i sundhedsbranchen op i det røde felt ligesom sidst. De er jo egentlig mine kollegaer, og kollegaer støtter hinanden, men der var ikke meget støtte over det stunt, som nogle folk i branchen lavede sidste år, da 'Fede Forhold' blev vist for første gang, skriver Michelle i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten er blevet indlagt

Michelle henviser til en episode fra første sæson, hvor en af deltagerne kun tabte et halvt kilo, og en af eksperterne havde taklet det forkert ifølge andre sundhedseksperter.

- Det, som ingen af de (bedrevidende) sundhedsfolk huskede på, er, at det dels er tv. Man ved aldrig, hvordan et program bliver klippet sammen. Det kan man godt glemme (eller ikke vide), hvis man aldrig har lavet tv, skriver Michelle fortsat og håber, at hvis der er nogen, der har kritik af hendes måde at håndtere situationer på, at de vil tage fat i hende og ikke ytre sig offentligt, uden at kende hele historien.

LÆS OGSÅ: Melvin scorer nyt job på landsholdet

-  Måske intentionen var en helt anden, men at man kom til at sige noget lidt markant, fordi man var nervøs eller blev presset lidt uhensigtet til at have en lidt for skrap personlighed, så der kom lidt action over programmet. Vi ser, hvad der sker fra branchen, når programmet ruller, siger Michelle, der definerer branchen som værende gakket.

- Vi har alle forskellige måder at formidle sundhed på i den her (til tider lidt gakkede) sundhedsbranche. Det er en religion, som kan sætte pis i kog hos de fleste, hvis de tilhører en anden tro. Men jeg tror, der er plads til os alle, og det klæder mennesket at opføre sig pænt og ikke ophøje sig selv på andres bekostning, afslutter Michelle sit opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! Kronprins Frederik ombord hos Mikkel Beha: Stikker til søs

Se 1. afsnit af 'Fede forhold' på DR1 den 1. juli eller gense allerede nu de seks afsnit fra første sæson på dr.dk.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

I går så jeg et afsnit på Fede Forhold, som sendes den 1. juli på @dr1tv??. Jeg glæder mig til, at du skal lære en masse af de 3 modige par. Det bliver også spændende at se, om programmet kan få nogle af folkene i sundhedsbranchen op i det røde felt ligesom sidst. De er jo egentlig mine kollegaer, men kollegaer støtter hinanden, og der var ikke meget støtte over det stunt, som nogle folk i branchen lavede sidste år, da Fede Forhold blev vist for første gang. Bevars, det var en lidt uheldig melding @dannerfjord.dk kom med, men det som ingen af de (bedrevidende) sundhedsfolk huskede på er, at det dels er tv. Man ved aldrig, hvordan et program bliver klippet sammen. Det kan man godt glemme (eller ikke vide), hvis man aldrig har lavet tv. Og endnu mere - hvorfor faen var der ingen af de sundhedspersoner, som kæftede enormt meget op, som hev fat i Stina og i det par, som havde været i Stinas hænder for at høre, hvordan de 8 måneder havde været (måske de gjorde, men på SoMe og pressen så jeg intet af det . Men jeg har jo heller ikke set alt, så denne er lidt so-so). Men noget siger mig, at parrets og Stinas relation var noget så fin. Jeg har aldrig forstået det her koncept med, at man skyder en mand/kvinde ned uden at hive personen ind til en snak først. Måske det faktisk gør, at man får skyklapperne lidt væk fra øjnene og få øjnene op for, at intentionen måske var en helt anden, men at man kom til at sige noget lidt markant, fordi man var nervøs eller blev presset lidt uhensigtet til at have en lidt for skrap personlighed, så der kom lidt action over programmet. Vi ser, hvad der sker fra branchen når programmet ruller, men en ting jeg ikke gider at høre på er, at nogen snakker ondt om min kollega Stina. Jeg kender hende ikke, men jeg ved hun har gjort sit bedste og at mange er glad for hendes daglige arbejde og ekspertise. Vi har alle forskellige måder at formidle sundhed på i den her (til tider lidt gakkede) sundhedsbranche. Det er en religion, som kan sætte pis i kog hos de fleste, hvis de tilhører en anden tro. Men jeg tror, der er plads til os alle, og det klæder mennesket at opføre sig pænt og ikke ophøje sig selv på andres bekostning?.

Et opslag delt af Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) den