Foto: SBS
Foto: SBS

Mia forbander restylane

Mia er en frisk kvinde, og med ture til Sunny Beach og østpå efter nye bryster beviser hun, at intet skal hindre hende i at holde sig ung. Men så stødte den ungdommelige mor på restylane, og det har hun fortrudt siden.

Man siger, at skønhed kommer indefra. Men aldrig har kosmetiske behandlinger været mere populære, og idag kan man få ændret hele kroppen, hvis man bare vil betale for det. Men det kan også gå galt.

For to år siden fik Mia Koletzsky, som er kendt fra 'Singleliv' og 'Mig og min mor' sprøjtet restylane under øjnene, men det havde ikke den ønskede virkning. I stedet fik hun store poser under øjnene.

- Det ødelagde jo mit ansigt. Jeg fik i læberne, og der skete intet, men da lægen bare, uden at spørge mig, sprøjtede de sidste dråber restylane under mine øjne, gik det helt galt grueligt galt, fortæller Mia til realityportalen.

LÆS OGSÅ: Melissa: Giv mig et par nye bryster 

Aldrig mere restylane

Morgenen efter vågnede Mia nemlig op til noget af et chok, som får hende til at advare folk om, at de måske skal overveje det en ekstra gang, før de får sprøjtet restylane under øjnene.

- Glemmer aldrig den morgen jeg vågnede og Joy skreg mooooaaar mooar hvad er der sket, du har klunkehud i tre etager under dine øjne. Jeg løb ud til mit spejl og så, at mit ansigt pludselig havde fået klunkehud, skriver Mia på sin facebookprofil med konklusionen: Aldrig igen!

Siden den dag har Mia ofte måttet høre på, at hun havde poser under øjnene. Men nu efter de to år er de endelig forsvundet, men det må hun også høre for, og nu giver hun svar på tiltale.

- Tak for jeres breve, og jeg vil gerne svare. Nej, jeg har aldrig fået foretaget et kirugisk indgreb i mit ansigt... Det eneste der er fake på mig er mine babser, skriver Mia på sin facebookprofil.

LÆS OGSÅ: Amalie skælder ud på Peters Facebookprofil 

Vil have fedt i fjæset 

Men selvom det er gået galt før med de små indgreb, så har mor Mia mod på mere. Men hun vil ikke kaste sig ud i restylane igen, der sætter hun grænsen.

- Nu er jeg mere til Juvaderm Filler. Men nu vil jeg hellere have en ansigtsløft, eller fedt pustet i fjæset, fortæller Mia med et grin og mener at det nu vil hjælpe, til hendes vej mod evig ungdom.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.