Mette: Jeg er en kontrolfreak

Som vanen tro bliver der i denne sæson af 'Paradise Hotel' kastet en masse hæmninger over bord, når de unge festglade paradisoer indtager hotellet. Men ikke alle opfører sig lige ukontrolleret.

I aftenens afsnit kom Mette i modvind. Flere af deltagerne synes nemlig, at nordjyden er lidt kedelig.

Og efter, at Mette er kommet hjem, så kan hun måske godt se, hvorfor de andre deltagere var lidt efter hende.

-Jeg er en kontrolfreak uden lige, og jeg har da fortrudt, at jeg måske ikke slog mig helt så meget løs som nogle af de andre deltagere, forklarer Mette til Realityportalen.dk og fortsætter:

-Jeg har stort set haft en skal rundt om mig selv hele tiden, og jeg har måske derfor givet et lidt dårligt indtryk, forklarer hun.

LÆS OGSÅ; 'Paradise'-Camilla: Jeg elsker opmærksomhed

Står inde for sin opførsel

Men for Mette ligger det helt tilbage i hendes opdragelse, at hun lige stikker en finger i jorden, inden hun slår sig ukontrolleret løs. Og det har været svært for nogle af de andre deltagere på 'Paradise' at forstå og acceptere.

-Jeg er blevet opdraget til at stå inden for det jeg gør, og det er nok derfor, jeg bliver opfattet som mere kontrolleret end de andre på 'Paradise Hotel'. Det har da givet mig nogle knubs på hotellet, men jeg har haft mig selv med hele vejen, og det synes jeg, er det vigtigste, fastslår den lækre brunette over for Realityportalen.dk

Mette er meget bevidst om, at der også kommer en hverdag efter 'Paradise,' uanset hvor kendt hun måske ville ende med at blive. Hun håber derfor også, at seerne kan forstå hendes måske mere kontrollerende måde at være på.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel 2013′: Det bliver vildt

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.