Maria og Bea fra 'X Factor: Gina er som en mor for os

De sønderjyske rappere bor i lejlighed med Gina Michaells under 'X Factor'-forløbet.

Maria Meldgaard Mortensen og Bea Sarockaite er installeret i en lejlighed i hovedstaden sammen med en anden deltager, nemlig 41-årige Gina Michaells, under 'X Factor'-forløbet. Og det har de det rigtigt godt med.

– Hun er lidt ligesom en mor for os, og det er hyggelig at snakke med hende, siger de 18-årige rappere fra hendholdsvis Haderslev og Sønderborg.

LÆS OGSÅ: Ingen tvivl: Denne deltager ryger ud af ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde Michella, der trodser sin sygdom for at lave musik.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud

På sidelinjen i 'X Factor' kan de også hente support og moralsk opbakning af Asger Madsen, som er let at finde blandt publikum med sin lyserøde bøllehat på hovedet. Han fungerer som deres musikproducer på hjemegnen.

Maria & Bea er blevet glade for Gina Michaells, som de bor med under 'X Factor'-forløbet. (Foto: Janus Nielsen)
Maria & Bea er blevet glade for Gina Michaells, som de bor med under 'X Factor'-forløbet. (Foto: Janus Nielsen)

– Vi mødte hinanden gennem en fælles veninde og begyndte at hænge ud sammen. Han har udstyret til at producere musikken. Det er dog nyt for os at optræde. Vi føler os godt behandlet af 'X Factor', men det kræver også stor tålmodighed at deltage. Man kommer ikke sovende til det, er pigerne med Oh Land som mentor blevet bevidste om i talentkonkurrencen.

Maria og Beas forbilleder er danske Gilli og den amerikanske rapper A$AP Rocky. Men på fredag er temaet sange fra 2018/19 og hertil har de valgt nummeret 'I Like It' af rapperen Cardi B.

– Vi valgte den, fordi den går i den samme musikalske retning, som vi selv gerne vil. Sangen handler om, hvad hun kan lide af luksusliv. Vi har en drøm om at producere musik sammen og vil gerne bo i Spanien, hvor det er varmt, siger den håbefulde duo samstemmende:

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne