Foto: TV3
Foto: TV3

Marco: Der skal saftes og scores damer!

Fest og damer kendetegner Sunny Beach, og det er to ting, som Marco ikke kan få nok af. Derfor drager han snart af sted til Bulgarien.

Første gang vi mødte Marco i 'Sommer i Sunny Beach', var han den lille bornholmer, der absolut ikke havde fået nogen prangende seng. Men en madras på gulvet afskrækkede ikke den charmerende fyr fra at forelske sig i Sunny Beach og livet som bartender.

- Det fedeste ved at være bartender i 'Sunny' er helt sikkert, at man står bag baren med de mest festglade mennesker og skaber en fantastisk stemning for gæsterne både i- og uden for baren, siger Marco til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Flotte Fyr's Tequila Joint On Tour

Det bliver en vanvittig sommer

Enten kan man lide Sunny Beach, ellers kan man ikke. Marco hører absolut til den første kategori, og derfor glæder han sig til, at han den 4. maj drager af sted med Utopia.

- Jeg tror, at de fleste, der vender tilbage til 'Sunny' er dem, der ikke har fået saft nok på den sidste sæson. For mit eget vedkommende har jeg ikke fået nok af Sunny Beach og Vikingen, slår han fast og fortsætter:

- Jeg glæder mig mest til at komme ned at møde en masse nye mennesker, som jeg skal skabe en vanvittig sommer sammen med. Og selvfølgelig safte den og se på damer, smiler han.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria indtager 'Paradise Hotel'

Sidste sæson - måske

Sunny Beach er feriedestinationen for unge- og festglade personer. Det er stedet, man giver den gas, indtil man mener, at man har oplevet det, man skal.

- Jeg går stærkt ud fra, at 2013 bliver den sidste sæson for mig. Men måske - man ved aldrig, om det bliver den sidste, men i hvert fald bliver det den sidste i de næste par år. Jeg har rejst meget, så skal prøve at være lidt mere i Danmark, forklarer han.

Skulle den unge fyr komme til at kede sig hjemme i Danmark, så kan han altid tage en ekstra vagt på Den Glade Viking i Odense - eller smutte en tur på den anden side af baren med kammeraterne.

LÆS OGSÅ: Blæs har en julenisse på kornet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.