'Love Island'-Ida har startet virksomhed

Fitness-entusiasten har gjort sin passion til forretning.

I 'Love Island' blev der talt meget om de imponerende mavemuskler, 21-årige Ida Søjborg rendte rundt med. Hun indrømmede gerne, at hun gik meget op i sin træning, og nu har den unge realitybabe gjort sin passion til en forretning.

- Min hjemmeside er netop blev åbnet, hvor man kan booke online forløb med skræddersyede kostplaner og træningsprogrammer, forklarer Ida til Realityportalen.

Hun uddyber, at de tilmeldte på hendes hjemmeside, udover kostplan og træningsprogram, også vil få gode råd til kosttilskud og vitaminer, ligesom der ugentligt bliver fuldt op på, hvordan det går. Derudover kan man få support døgnet rundt, ikke mindst af 'Love Island'-baben selv.

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha træner til Ironman

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Ida har i høj grad brugt sin Instagram-profil - som i forvejen gerne blev brugt til at illustrere diverse mulige og umulige træningsøvelser og billeder fra fitnesscenteret - til at skabe opmærksomhed omkring hendes nye virksomhed, der har fået navnet "Fit By Søjborg". Faktisk bundede opstarten af virksomheden også i Idas Instagram-profil, da hun herigennem opdagede den store interesse, der var for hendes motiverende fitnessråd.

-  Derfor har jeg nu brugt de sidste mange måneder på at læse godt op på lektien om kost og profesionelle træningstilgange, så jeg sammen med mine erfaringer også kan tilbyde det bedste indenfor kost og træning, forklarer 'Love Island'-baben.

Så selv om hjemmesiden ikke har været oppe i mere end en uge, så er det på de første par dage strømmet ind med tilmeldinger fra fans og andre, der ønsker hjælp til at blive fit som Ida.

- Det går allerede sindssyg godt, jeg er så glad og rørt over det, lyder det stolt fra realitybaben, der håber at forretningen en dag kan blive hendes fuldtidsbeskæftigelse.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

I videoen herunder kan du se Ida prøve en ny følelse i 'Love Island'-villaen

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro