Lagde du også mærke til det i 'X Factor'? Her er Theodors skjulte talent

En lille detalje i gårsdagens liveshow afslørede en hidtil ukendt hobby for Theodor.

Der er ingen tvivl om, at Theodor er en kreativ person med de skæve optrædener, han har leveret de seneste tre 'X Factor'-liveshows. Men musikken er ikke det eneste talent, som den unge jyde besidder.

LÆS OGSÅ: For andet år i træk: Mystisk nedbrud i 'X Factor'

Den skarpe seer lagde måske mærke til én særlig detalje i klippet inden hans optræden. Der stod nemlig grafittiflasker på hans værelse.

- Jeg kan godt lide at sketche nogle pieces og gå ud og male nogle steder. Det synes jeg er meget fedt. Det er en stor del af den skate- og hiphopkultur, jeg begår mig i, og det kan jeg meget godt lide at gøre med mine venner, fortalte Theodor til HER&NU kort efter showet.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang betaler datteren løn

Sangeren var dog ganske ydmyg omkring sine kunstneriske evner.

- Jeg ved ikke, om jeg er god til at tegne, men jeg kan godt lide det. Det er ikke sådan, at jeg er vanvittig til det. Jeg tegner faktisk ikke så meget. Det var mere i skolen i timerne, at jeg godt kunne lide at tegne, afsluttede han.

LÆS OGSÅ: Fie flytter for sønnens skyld: Her ligger vores nye hus

Theodor klarede sig problemfrit gennem sit tredje liveshow med sin egen unikke version af John Mogensens "Der er noget galt i Danmark", som han havde skrevet om, så der ikke længere var nogle bandeord i den. Den unge 'X Factor'-deltager fortalte nemlig i programmet, at han også har skrevet alle bandeord ud af sit eget sprog.

LÆS OGSÅ: Husker du 'X Factor'-vinderne 'Embrace'? Azilda går solo med ny EP