(Foto: TV2)
(Foto: TV2)

'Kurs mod fjerne kyster'-fyr taler ud om rollen som far

Der er stor forskel på at være far nu og at være far i 90'erne, fastslår Emil og Mikkel.

I går var der premiere på det nye rejseprogram med Mikkel Beha og familien. Denne gang er der 'Kurs mod nord', og skibet er ikke Havana, som de tidligere har rejst på. Nu hedder skibet Wallenberg, og familien tæller nu også to svigerdøtre og barnebarnet Hugo.

LÆS OGSÅ: 'Kurs mod fjerne'-kyster Theis skal være far

Netop den sidstnævnte lille fyr har ændret på rollerne i familien, for nu er Mikkel pludselig farfar, og Emil er far, men hvilken slags far er Emil i forhold til sin egen far? Det spørgsmål forsøger Emil og Mikkel at svare på i en ny video - der er nemlig sket en del, siden far var dreng.

Mikkel afslører blandt andet, at han flere gange har glemt at hente sine børn i daginstitution, inden de lukkede, så pædagogerne har ringet efter ham

- Det ville bare overhovedet ikke gå i dag. Det er så politisk ukorrekt, det er så forkert. I dag skal du hente halv fire jo, hvis du skal være den perfekte forælder, lyder svaret.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er Anna kæreste med en mand

Til gengæld har Emils frie sejler-rygsæk gjort, at han har også nogle andre bud på, hvordan han vil opdrage sin søn i forhold til de tendenser, der er i samfundet i dag.

Se hele videoen herunder, hvor der kommer en del sandheder på bordet - for eksempel spiste Mikkel slik, så snart børnene var lagt i seng, og så har Emil læst en hel bog om amning.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde