Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen
Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen

Knaldperlen om vægttab: Jeg var lige ved at eksplodere

Knaldperlen har smidt 13 kilo, for nu skal han være sommerklar.

Walid Knaldperlen Bechara måtte erkende, at han havde lidt for mange kilo for meget på sidebenene, og derfor er han den seneste tid gået all-in på træning og sund kost.

- Jeg tænkte, at nu skulle der ske noget. Så jeg stoppede min hverdagskost, som næsten kun bestod af burger og alt det, der feder. Så jeg begyndte at spise sundt, stoppede med alt sprut, og så træner jeg hver dag, så jeg kan blive sommerklar, siger han kækt til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Jeg skal helt sikkert have sex

Var bange for at eksplodere

Knaldperlen er kendt for altid at være lige ved at eksplodere, men denne gang var det på en lidt anden måde, end når han fyrer den af med de andre konger.

- Jeg synes, at jeg var ved at ligne en ballon i hovedet og på maven. Jeg var bange for, at jeg en dag skulle eksplodere, griner han og fortsætter:

- Jeg er tynd nok nu, men jeg vil gerne tabe mig et par kilo mere, fordi jeg ved, at jeg kommer til at tage lidt på, når jeg snart skal optage den nye sæson af 'Kongerne'.

LÆS OGSÅ: Sådan holder Foxy sig pivfræk

Vil fortsætte de nye takter

Indtil videre har Knaldperlen tabt 13 kilo, og selv om målet er så godt som nået, så har kongen klare planer om at fortsætte den nye stil, når optagelserne til den kommende sæson af 'Kongerne' er slut.

- Jeg vil helt sikkert fortsætte med at træne efter optagelserne, for jeg har det godt, efter jeg er begyndt at spise sundt og dyrke motion.

LÆS OGSÅ: Foxy viser godterne frem

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.