Kassedamen blev Blachmans favorit: Du vinder hele lortet

Nikoline fra Sørvad rev gulvtæppet væk under dommertrioen.

Audition i Aarhus bød på en temmelig lav standard hos deltagerne, og det faktum kunne man se på Blachmans kropssprog. Flere gange i løbet af programmet dunkede han panden mod bordet af bare utålmodighed. Men til sidst som rosinen i pølseenden trådte den charmerende 17-årige Nikoline fra Sørvad ind på scenen med sin ukulele. Og hun rev gulvtæppet væk under dommertrioen. Det kunne man opleve i aftenens 'X Factor'.

- Wauw. Der er så mange, der prøver med Ukulelen, og hvor det bare lyder irriterende. Det lyder hos dig autentisk og ægte, sagde Oh Land, mens Blachman satte tryk på betagelsen over teenageren.

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: 'X Factor'-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

- Du må have fået så meget kærlighed i dit liv. Så bliver man sådan der. Du er det perfekte menneske. Tak for dig. Du kommer i finalen, du når rigtigt langt, vinder hele lortet. Kæmpe fucking ja, udbrød han hjerteligt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nikoline slog benene væk under især Thomas Blachman (Foto: TV 2)
Nikoline slog benene væk under især Thomas Blachman (Foto: TV 2)

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas forsvarer sin rolle i Pixar-filmen 'Sjæl'

Bagefter var Nikoline helt paf over oplevelsen.

- Det var vildt at være derinde. Det var en drøm for mig at stå der, og jeg blev helt overvældet over de søde ting, de sagde. Tænk de siger det om mig, siger Nikoline til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde gør grin med Blachman på Instagram

Til daglig arbejder Nikoline som kassedame i Brugsen og går på HF i Holstebro.

- Det er skønt at arbejde i Brugsen. Jeg holder meget af at tale med mennesker, så jeg får en god sludder med kunderne, siger hun, hvis musikalske baggrund er medlemskab af børne- og juniorkor samt pt. pigegruppen 'Rumklang' i Herning. Nikoline er single og bor stadig sammen med forældrene.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Nikoline arbejder til daglig i Brugsen (Foto: TV 2)
Nikoline arbejder til daglig i Brugsen (Foto: TV 2)